Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Dobijte si energii na své cesty


Document Actions
Dobijte si energii na své cesty
Jste příznivci elektromobility a vlastníte elektrokolo či elektromobil? Nechcete, aby vám během vašich cest došla energie a vy pak museli šlapat zbytek cesty pěšky nebo do pedálů? Rádi byste si dobili své elektro-miláčky zdarma a ještě získali dárek? V takovém případě Vás společnost RITTAL, která je mimo jiné i dodavatelem dobíjecích stanic pro výstavbu inteligentní infrastruktury pro elektromobily ...
Komerční sdělení, ze dne: 5.07.2012


V takovém případě Vás společnost RITTAL, která je mimo jiné i dodavatelem dobíjecích stanic pro výstavbu inteligentní infrastruktury pro elektromobily, srdečně zve do areálu svého sídla ve Zdibech u Prahy.



Přijeďte a na recepci řekněte heslo "Dobíjecí stanice Rittal" a my Vás po zaregistrování odměníme dárkem. Své elektrokolo či elektromobil si pak budete moci zdarma dobít v naší nadčasové dobíjecí stanici, která je vybavena dvěma zásuvkami, 1fázovou 16A a 3fázovou 63A.

Uvedená konfigurace je pouze jedna z mnoha, které dobíjecí stanice Rittal umožňují. Jsme schopni zajistit úplnou systémovou integraci i splnit specifické požadavky provozovatelů infrastruktury. Dobíjecí stanice Rittal může být vybavena jedním až čtyřmi dobíjecími místy se standardními konektory CEE a konektory pro e-mobilitu, včetně blokování zásuvek proti vytažení při nabíjení.

Standardně se stanice vyrábí ve dvouplášťovém provedení o rozměrech 1.300x300x250mm, přičemž panely mohou být nerezové nebo hliníkové, broušené nebo lakované, a lze je opatřit povrchovou úpravou proti vandalismu či osvětleným podstavcem. Identifikace uživatelů je možná pomoci různých identifikačních systémů a pro komunikaci s uživatelem slouží grafický dotykový displej. 




 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 10)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Rittal Czech
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933