Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DNA komponenty do svítidel (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.08.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DNA komponenty do svítidel


DNA komponenty do svítidel
Pokud jste výrobci svítidel, pak byste se měli pozastavit nad sortimentem značky DNA. V dodávaném sortimentu totiž nalezneme transformátory, elektronické předřadníky, indukční předřadníky, elektronické zapalovače, kondenzátory, objímky a příslušenství, LED systémy, řízení vnitřního osvětlení, řízení venkovního osvětlení, technologie LonWorks a také produkty, které se již nedodávají ...
Jaroslav Borovec, ze dne: 22.08.2013



Kolega u mě na stole zapomněl katalog DNA komponent do svítidel. Tuto značku znám již léta, protože si vzpomínám, že se prezentuje větou: "Nabízíme komplexní služby pro výrobce a velkoobchody v oblasti světelné techniky." Věřím, že je pravdivá, ale z hlediska slovního spojení jde o klišé, tedy prázdnou větu.
Zaměřím se ale na tento sešit ...


Pro větší náhled kliknout!


Jak vypadá praktické provedení?
Bezpochyby jej tvořil technik, chybí zde sebemenší úvod. Ale z následného obsahu se dovtípíme co je výrobním programem značky DNA. Očekával bych alespoň nástin části portfólia DNA, kterou se tento katalog zabývá. To pro lepší představu o celku. Dokonce chybí i letopočet, možná tedy popisuji dvacet let starý materiál. Ale podle slov kolegů ho právě přinesli z velkoobchodu.


Pro větší náhled kliknout!

Obsah technického sešitu
Z uvedeného je tedy zřejmé, že se DNA zaměřuje na obsah osvětlovacích těles.


Pro větší náhled kliknout!

Než o katalog jde spíše o sbírku jednotlivých, samostatných katalogových listů. Obsahová část je stručná, což ovšem technikům nevadí.


Pro větší náhled kliknout!

Pro koho je určen?
Vzhledem k tomu, že jde výhradně o data nezbytně nutná, je tento soubor informací vhodný pro osobu zasvěcenou. Buď pro obchodníka, aby srovnal data na zboží v regále nebo odborníka světelné techniky znalého.

Přesto, že nejde o moc uživatelsky přívětivý informační materiál, naleznete v něm přehled technických dat, podle kterých se lze orientovat a rozhodnout.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.