Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Digitální dvojče je bezesporu fenomén, ale jak vypadá? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.01.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Digitální dvojče je bezesporu fenomén, ale jak vypadá?


Digitální dvojče je bezesporu fenomén, ale jak vypadá?
Mnohá média se stále zmiňují o digitálních dvojčatech. Uživatelské výklady jsou různé. Často se tento termín spojuje s představou CTRL+C, což stavbě výrobní linky je opravdu těžko představitelné. Doba přináší možnosti, které umožňují nejen nové produkty, ale i otestovat výrobní linky dříve než je fyzicky instalované opravdu spustíme. Každý obor má jiné požadavky a nelze tvrdit, že je možné použít digitální dvojče univerzálně. V tomto videozáznamu Leoš Blažek popisuje digitální dvojče z pohledu výroby rozvaděčů ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 15.01.2020


Leoš Blažek popisuje k čemu je digitální dvojče dobré. Co vše se s ním dá provést dříve než z výrobní linky vypadne první žádaný kus. Toto digitální řešení navíc přináší data, která lze využít v dalších podnikových systémech.


Digitální dvojče osloví zcela určitě vývojáře, kteří hledají efektivní finální provedení a chtějí mít jistotu ještě před investicí do zkušebních testů. 

On-line dostupné katalogy RITTAL v redakční knihovně naleznete zde!
Více videoklipů společnosti RITTAL naleznete zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Rittal Czech - Ke Zdibsku 182, Zdiby u Prahy - 234 099 000 - info@rittal.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.