Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEXON: Praktické ozvučení přepážek nebo prodejních oken s interkomem Dexon WA 200RC (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.02.2019
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEXON: Praktické ozvučení přepážek nebo prodejních oken s interkomem Dexon WA 200RC


DEXON: Praktické ozvučení přepážek nebo prodejních oken s interkomem Dexon WA 200RC
Interkom je legendární komunikační systém používaný nejen v běžném životě, komerci, průmyslu, ale také třeba v armádě. Dnes, v době mobilní komunikace se na staré, jednoduché způsoby často nevzpomíná. Ale můžeme jej nalézt na různých týmových pracovištích, kontrolních systémech nebo třeba na různých obsluhujících přepážkách. Na jedné straně se nachází miniaturní mikrofon a reproduktor. Obojí se instaluje pouhým přilepením na stěnu. Na druhé straně, u obsluhy, se na stole nachází základnová stanice s ovládacími prvky a ...
Komerční sdělení, ze dne: 21.02.2019



Rozhovor obsluha – zákazník bývá někdy krkolomná. Zvláště, když probíhá na přepážce, kdy jsou oba odděleni příčkou, mnohdy s okolním hlukem. Srozumitelnost dostává na frak. Interkom ale dobře pomůže.


pro větší náhled klikněte na obrázek!
Interkom Dexon WA 200RC pro ozvučení prodejních oken, přepážek a pokladen.

WA 200RC je přepážkový systém skládající se ze dvou dvojic reproduktor + mikrofon. Na straně zákazníka se na příčce nachází miniaturní mikrofon a reproduktor. Obojí se instaluje pouhým přilepením na stěnu. Na druhé straně u obsluhy se na stole nachází základnová stanice s ovládacími prvky a zabudovaným reproduktorem. Tu umístíme tak, aby sice nepřekážela v práci, ale aby byla snadno pro obsluhu dosažitelná. K základnové stanici je připojený variabilní mikrofon, který umístíme do vhodné pozice před obsluhu. Všechny části sestavy jsou spojeny tenkými vodiči, aby je bylo možné skrýt pod již existující obložení.

Komunikace mezi zákazníkem a obsluhou je duplexní. Znamená to, že v daný okamžik mohou hovořit oba najednou, nic není potřeba přepínat. To, jakou hlasitostí jsou slyšet, nastavuje právě obsluha na základnové stanici, stejně jako zde může mikrofony a reproduktory vypnout.
Výhodou tohoto interkomu je jeho praktičnost a nízké finanční náklady na pořízení.



Jak správně provést ozvučení přepážky, pokladny nebo prodejního okna, a co dalšího WA 200RC umí,
zjistěte na této speciální stránce!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEXON CZECH s.r.o. - Na Novém poli 381/5, Karviná – Staré Město - 596321160 - podpora@dexon.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.