Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEXON: Jak snadno ozvučit koupelnu, kuchyň, pokoj nebo kancelář jediným zařízením na stěně? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.07.2019
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEXON: Jak snadno ozvučit koupelnu, kuchyň, pokoj nebo kancelář jediným zařízením na stěně?


DEXON: Jak snadno ozvučit koupelnu, kuchyň, pokoj nebo kancelář jediným zařízením na stěně?
Aniž by nás to v minulosti kdy napadlo, zvuk, hudba, mluvené slovo sestává v dnešních interiérech často běžným rituálem. Zdroje hudby a způsoby přenosu jsou dnes prakticky všudypřítomné. Jak takové ozvučení integrovat do plánované elektroinstalace domu? Nač myslet? Jaký systém je k dispozici? Například ... výstup je ve formě dvou stereofonních zesilovačů o výkonu 4×20W. Ozvučit lze dvě stereo zóny a v každé nastavíte patřičnou hlasitost. Nebo také „startovací“ model. Ten sice „v sobě“ nemá internet a síťové připojení, je ale kompaktní a samozřejmě lacinější ...
Komerční sdělení, ze dne: 11.07.2019




V sortimentu české firmy Dexon můžeme nalézt několik tzv. nástěnných přehrávačů se zesilovačem. Jsou to chytré krabičky, které nám ozvučí interiér bez potřeby dalšího zdroje hudby.


pro větší náhled klikněte na obrázek!
Nástěnné přehrávače se zesilovačem Dexon MRP xxxx toho umí opravdu hodně.

Na vrcholu skupiny přehrávačů se nachází model MRP 4205. U komfortních modelů MRP 2205 a 4205 je použit systém Android a ten umožňuje instalace vlastních aplikací. Koncepce je podobná: zesilovač o výkonu 2× 20W + dotykový displej + LAN nebo WiFi. Zdroje hudby i videa, jsou plně digitální s podporou síťové konektivity, internetu a datového úložiště – paměťové SD karty. Nechybí samozřejmě vstup pro napojení dalšího zařízení, výstup na další zesilovač a Bluetooth konektivita.

Model MRP 4205 se skládá ze základnové stanice, jež je pevně instalována na stěnu a obsahuje napájení a zesilovače, a speciálního tabletu s potřebným rozhraním. Tablet může fungovat také autonomně (bez posílání audia do základnové stanice). Tento model je tak vlastně kombinací tabletu a 4 zesilovačů. Ano, výstup je tady ve formě 2 stereofonních zesilovačů o výkonu 4×20W, takže ozvučit můžete dvě stereo zóny a v každé si nastavíte patřičnou hlasitost.
Podíváme-li se na druhý konec rodiny nástěnných přehrávačů, pak vidíme „startovací“ model MRP 2171. Ten sice „v sobě“ nemá internet a síťové připojení, je ale kompaktní a samozřejmě lacinější. I tento typ obsahuje stereo zesilovač ve třídě D (o výkonu 17W), FM tuner, Bluetooth konektivitu pro snadné přehrávání ze smartphonu nebo tabletu a mp3 přehrávač, jež čte soubory z USB slotu nebo SD karty.

Uživatel získává pořízením nástěnného přehrávače Dexon nevídaný komfort kompaktního ozvučení.



Podívejte se, co všechno přehrávače umí
na této speciální stránce!


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEXON CZECH s.r.o. - Na Novém poli 381/5, Karviná – Staré Město - 596321160 - podpora@dexon.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.