Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEXON: Jak ozvučit interiér bez drátů? Přes WiFi nebo Bluetooth? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.12.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEXON: Jak ozvučit interiér bez drátů? Přes WiFi nebo Bluetooth?


DEXON: Jak ozvučit interiér bez drátů? Přes WiFi nebo Bluetooth?
Nejen u ozvučování se mnozí stále upínají k metalickému vedení, ovšem stále častěji se setkáváme s bezdrátovým ozvučením interiérů. Používají se dvě zavedené technologie Wi-Fi a Bluetooth. Pokud se rozhodujeme některou z nich zvolit, jak budeme uvažovat? Pokud máte v plánu přehrávat hudbu, přednášky přímo z chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku, přes Bluetooth nebo WiFi spojení, pak je toto řešení. Pokud zvolíme připojení přes WiFi nebo LAN, otevírají se nám neskýtané možnosti přehrávání hudby z lokálních, síťových i internetových úložišť a služeb, internetová rádia nevyjímaje ...
Komerční sdělení, ze dne: 10.12.2018



Instalace ozvučení „bez drátů“ je především rychlá a nenáročná na stavební úpravy. Dexon na toto myslí prostřednictvím skrytých zesilovačů a stropních reproduktorů s Bluetooth nebo WiFi připojením.


pro větší náhled klikněte na obrázek!
Bezdrátové ozvučení interiéru pomocí Bluetooth nebo WiFi zesilovače a reproduktorů

Zesilovače JPM 2021 (Bluetooth verze) a JPM 2021WI (WiFi verze) jsou zařízeními, s pomocí kterých se ozvučení maximálně zjednoduší. Snadno zásobí dva reproduktory výkonovým audio signálem bez nutné kabeláže ke zdroji zvuku. Zesilovač se instaluje vedle nebo přímo na podhledový reproduktor (budí dva) ve stropě. Propojení k reproduktorům je tak krátké a snadné. Jedné, co je potřeba, je napájení 230V. Není nutný žádný další zesilovač, žádný přehrávač ani signálový propoj na stávající hifi aparaturu. Hudbu prostě přehráváme přímo z chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku, přes Bluetooth nebo WiFi spojení.

Pokud zvolíme připojení přes WiFi nebo LAN, otevírají se nám neskýtané možnosti přehrávání hudby z lokálních, síťových i internetových úložišť a služeb, internetová rádia nevyjímaje. K zesilovači použijeme zdarma aplikaci Muzo Player, streamování hudby je ale možné i z mnoha dalších systémů a aplikací, tedy jak z počítače, NAS, síťového úložiště, tabletu, smartphone a to se systémy Android, iOS, Windows a dalších. Pokud máme vícero reproduktorů ve WiFi, vidíme je pěkně pohromadě v aplikaci a obsluha je tak snadnější. Samozřejmostí je i synchronizace datového toku.



Podívejte se, jak vám Bluetooth nebo WiFi reproduktory a zesilovače mohou pomoci
s ozvučením na této speciální stránce.


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEXON CZECH s.r.o. - Na Novém poli 381/5, Karviná – Staré Město - 596321160 - podpora@dexon.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.