Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

DEXON: Bezdrátové mikrofony s velkým dosahem a bez rušení?


Document Actions
DEXON: Bezdrátové mikrofony s velkým dosahem a bez rušení?
Každý elektrotechnik pohybující se po stavbách zná situaci v množství uložených vedení a aplikovaných systémech. Kolik vzniká v průmyslu rušení se často nedá odhadnout. Situace s bezdrátovými přenosy dat houstne a spolehlivost přenosů bez fyzických nosičů zpravidla podléhá podrobným analýzám. Pokud stojíte před úkolem ozvučit určitý prostor a případné nečekané rušení nelze vyloučit, můžete využít právě tohoto předkládaného řešení. Není nic horšího než když při používání bezdrátového mikrofonu se ozývá rušení a signál vypadává. Nové typy od Dexonu tento problém ale neznají.
Komerční sdělení, ze dne: 9.01.2019


Není nic horšího než když při používání bezdrátového mikrofonu se ozývá rušení a signál vypadává. Nové typy od Dexonu tento problém ale neznají. Mají totiž dosah až 230 m a signál digitálně šifrují.


pro větší náhled klikněte na obrázek!
Bezdrátový mikrofon Dexon MBC 840 / 940 s dosahem 230 m

Jednokanálový bezdrátový systém MBC 840 obsahuje přijímač a ruční mikrofon. MBC 940 obsahuje přijímač, vysílač za oděv, náhlavní elektretový nenápadný mikrofon, náhlavní elektrodynamický mikrofon a klopový mikrofon. Obě mikrofonní sady řadíme k mikrofonní špičce. To co je na mikrofonní sadě průlomové, je nejenom zpětný IR přenos do vysílacího mikrofonu, ale také nová technologie přenosu signálu, kdy se používá modulace doplněná o digitální klíčování pomocí ID kódu. Přijímač obsahuje nový citlivější tuner a tak se můžeme pyšnit dosahem až 230 m, který u konkurence nenajdete. Přenosové vlastnosti jsou tak špičkové.

Vysoké kvalitě mikrofonu dopomáhá i kvalitní mikrofonní vložka, true-diverzitní UHF přenos s PLL systémem, kompresor, expander, šumové brány, limiter a zabudovaná funkce potlačení zpětné vazby na technologii PC EDA. I komfort je zde obrovský. Jmenujme funkci synchronizace, skenování, uzamčení, umlčení, i bohaté nastavení audia, vysílacích a příjmových podmínek. Samozřejmostí je možnost přelaďování a zpětné synchronizace vysílajícího mikrofonu nad 100 frekvenčními kanály.

Bezdrátové mikrofony jsou v souladu s všeobecným oprávněním VO-R/10/11.2016–13 a také v souladu s plánem nového využití spektra PV-P/10/08.2012–11 Českého telekomunikačního úřadu.



Jak správně vybrat mikrofon a jak jej používat, a co dalšího MBC mikrofony umí,









 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Představte si relaxaci v teplé sauně, zatímco kolem zní příjemné tóny hudby. Nyní může být tato vizualizace realitou díky nové reprosoustavě Dexon SN 260. Přináší revoluci v ozvučení saun s bezproblémovou instalací, kvalitním zvukem a odolností proti těžkým saunovým podmínkám. Žádné vrtání, žádné kompromisy. Pouze čistý, kvalitní zvuk v harmonii s přírodním prostředím sauny. Prohlubte svůj dodavatelský repertoár o relaxační zážitek s Dexonem. Přečtěte si více a zjistěte, proč je SN 260 pravou volbou pro saunu kterou ozvučujete!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933