Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEXON #26: Aktivní vyháněč zlodějů - zloděje vyžene dříve než by napáchal škodu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.02.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEXON #26: Aktivní vyháněč zlodějů - zloděje vyžene dříve než by napáchal škodu


Nechceme si to připustit. Do "zabezpečovačky" jsme investovali nemalý peníz, jenže ona nás jaksi nezabezpečuje, pouze nás informuje, že už nás vykradli, nebo přinejmenším se o to někdo pokusil.
Kamil Toman, ze dne: 9.02.2017



Namítnete, že už máte kamery. Z těch ale obvykle nic nepoznáte a zloděje jimi hned nechytíte. Škodu i tak udělá. Máte EZS se sirénou? Zloději jsou už prostě na sirénu zvyklí. Siréna houká a zloděj vesele krade dál. Jste napojeni na pult centr. ostrahy? Než ostraha přijede, zloděj páchá škodu.


Jak tedy skutečně zabezpečovat? Vyháněčem zlodějů z produkce Dexon! Je to první skutečně aktivní ochrana – zloděje detekuje a vyhání. Zloděj nenapáchá škodu. A to je podstatné.

Jednotka v sobě obsahuje mikroprocesor, detektor pohybu, audiomodul, zesilovač, reproduktor a velice autentická (lidská) agresivní hlášení. Jakmile je detekován pohyb, spustí se první hlasitá výstraha. Vypadá to, jako by zloděje skutečně někdo viděl a křičel na něj. Obsah dalších výstrah se mění a celková agresivita hlášení postupně narůstá, vše s propracovanou logikou. Zloděj si myslí, že je pronásledován, a tak raději z místa uteče.

Vyzkoušejte a pochopíte. Není potřeba napravovat škodu, volat policii, řešit pojistku. Prostě budete v klidu.

Více zde.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEXON CZECH s.r.o. - Na Novém poli 381/5, Karviná – Staré Město - 596321160 - podpora@dexon.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.