Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEXON #23: Largo HiFi reprosoustavy nejenom skvěle vypadají, ale především dobře hrají (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.12.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEXON #23: Largo HiFi reprosoustavy nejenom skvěle vypadají, ale především dobře hrají


A dokládá to řada výborných referencí. Více než roční vývoj je opravdu znát a výsledek si nezadá s mnohem dražší konkurencí.
Kamil Toman, ze dne: 29.12.2016



Jejich vzhled je praktický a luxusní zároveň. Horní a přední stěna je matně černá, potažena speciální folií imitující kůži. Boční a zadní stěna je tmavě hnědá, s barevným nádechem dřeva třešně. Určitě se vám zalíbí i zaoblené hrany a nakloněná přední stěna. Samotné ozvučnice jsou konstruovány z 20mm MDF s několika příčkami, vyztuženími a je použito vytlumení speciálním akustickým materiálem. Basové reproduktory mají polypropylénovou membránu s polygumovým závěsem, který vykazuje vysoké hodnoty tlumení. Středobasový používá speciálního tvaru prachovky pro rozšíření frekvenčního rozsahu. Výškový reproduktor má textilní kalotu. Model Largo 130 umožňuje napojení systémem Bi Wiring nebo Bi Ampling.


Zvukem budete nadšeni. Již při prvním poslechu se nadchnete pro zvukovou vyváženost. Žádné zaduněné basy, žádné ucinkané výšky, zastřené středy. Ne, u řady Largo čekejte zvukovou kvalitu, čistotu projevu a zvuk, který vás neunaví ani po hodinovém poslechu.

Více informací o Largo HiFi reprosoustavách čtěte zde.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEXON CZECH s.r.o. - Na Novém poli 381/5, Karviná – Staré Město - 596321160 - podpora@dexon.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.