Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEXON #21: Pouštějte hudbu bezdrátově do reprosoustav Dexon SD 402A (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.12.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEXON #21: Pouštějte hudbu bezdrátově do reprosoustav Dexon SD 402A


Zaujmou moderním provedením s vysokým leskem. Reprosoustavy se vyrábí v černém nebo bílém provedení. Zajímavou vychytávkou je Bluetooth konektivita pro přehrávání ze smartphonu nebo tabletu.
Kamil Toman, ze dne: 1.12.2016



Jsou zákazníci i interiéry, kteří doslova vyžadují kvalitní reprosoustavy s hifi zvukem a luxusním vzhledem. Dexon SD 402(A) se vyrábí z MDF a na první pohled zaujmou moderním tvarem s vysokým leskem. Ten tak bude výborně doplňovat stávající interiér. Reprosoustavy jsou k mání v černém nebo bílém provedení a to v pasivní nebo aktivní verzi, jež doplňuje Bluetooth konektivita, takže je nasnadě přehrávat rovnou z chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku.


SD 402(A) doporučujeme pro ozvučení komerčních interiérů, restaurací, barů, kanceláří a administrativy, formou nástěnné montáže nebo umístěním na nábytek. Své místo naleznou i jako reprosoustavy malého domácího Hifi systému.

Více informací o sortimentu reprosoustav se dozvíte zde.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEXON CZECH s.r.o. - Na Novém poli 381/5, Karviná – Staré Město - 596321160 - podpora@dexon.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.