Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

DEXON #20: Menší poplatky OSA? Se službou streamování hudby od Dexonu to lze zařídit


Document Actions
Článek
Služba zajišťuje nepřetržitý hudební stream, který se neoposlouchá bez nutnosti aktualizace, se sjednocenou hlasitostí skladeb, s možností úspory na autorských poplatcích a plánováním reklamy.
Kamil Toman, ze dne: 16.11.2016


Jakékoliv ozvučení veřejných prostor, kde se vysílá hudba, generuje dva problémy. Za prvé, hudba se brzo „oposlouchá“ a zaměstnanci se mezi sebou začnou hádat, co poslouchat. Je potřeba čerpat hudbu z daleko větší databáze skladeb, ne jen ze stovek Mp3, nebo dokonce běžných internetových rádií a podcastů, což jsou zase jenom konečné smyčky. Za druhé, je zákonná povinnost platit tzv. autorské poplatky, např. OSA.


Služba InStore Rádio toto řeší komplexně. Provozovatel získává vlastní „rádio“ pro obchodní prostor, restauraci nebo firmu, protože sám nejlépe ví, jakou hudební atmosféru chce ve svých prostorách navodit. Navíc má možnost zařazovat reklamy a na autorských poplatcích může ušetřit.

Více zde.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933