Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEXON #11: Dexon multiroom ozvučení (nejen) pro rodinný dům levně a bez drátů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.07.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEXON #11: Dexon multiroom ozvučení (nejen) pro rodinný dům levně a bez drátů


Postačí nainstalovat několik nástěnných přehrávačů MRP 2xxx, přihlásit je do WIFI, nebo připojit do LAN a je hotovo. V jedné aplikaci administrujete, streamujete i prohlížíte obsah. Tak snadné to je.
Kamil Toman, ze dne: 14.07.2016



Proč kupovat drahé multiroom systémy, klidně i nad sto tisíc Kč, když to jde elegantně a bez drátů? Celá finta tkví v pořízení několika nástěnných přehrávačů Dexon MRP 2200 nebo 2205. Ty zapojíme do LAN nebo přihlásíme rovnou do WIFI. Ovládáme je přímo na jejich displejích anebo celý vzniklý multiroom systém administrujeme v aplikaci na tabletu nebo smartphonu.


A co nástěnné přehrávače umí? Nejkomfortnější je  model MRP 2205. Obsahuje zesilovač, dotykový displej, digitální zdroje hudby a videa s podporou síťové konektivity, internetu a datového úložiště – paměťové SD karty, internetové rádio, internetovou hudby, aux vstup, Bluetooth, plánovač, IpTV, internetový prohlížeč, podporu DLNA, UPnP a AirPlay. Zaujme také elegantním vzhledem s lesklým povrchem a podsvětleným displejem. Přehrávač využijete spolu s podhledovými nebo nástěnnými reproduktory Dexon např. pro ozvučení koupelny, terasy, pokoje, kanceláře, malé prodejny, restaurace nebo wellness centra.

Více zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEXON CZECH s.r.o. - Na Novém poli 381/5, Karviná – Staré Město - 596321160 - podpora@dexon.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.