Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Detail spojení kabelových žlabů Jupiter (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 8.10.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Detail spojení kabelových žlabů Jupiter


Detail spojení kabelových žlabů Jupiter
Podívejme se zblízka na detail spojení letošní novinky českého výrobce KOPOS Kolín. Jak se v detailu spojují kanálové žlaby Jupiter? Minutový videospot vám dá jasnou představu o jednoduchosti spojení ...
Igor Nováček, ze dne: 8.10.2009

Letos představené kanálové žlaby Jupiter mají nový systém upínání návazných dílů. Stačí nasunout díl do dílu a nasadit sponu ... Toto jednoduché spojení udrží spoj pevný včetně základního pospojení neživých částí úložného systému. Podívejte se na detail živě!

Jako technickou pomůcku pro návrh a výběr úložných systémů poskytuje kolínský KOPOS modrý sešit "Kabelové nosné systémy". Obsahuje všechny technické parametry, které potřebuje znát každý, kdo se zabývá ukládáním vedení. V tomto sešitu naleznete kromě technických údajů nových žlabů Jupiter také legendární Mars, nerezové, drátěné žlaby, kabelové lávky. V zadní části sešitu je uvedena další novinka "Podlahové instalace" a také často diskutované "Požárně odolné systémy". 


Pro větší náhled kliknout!

Tento díl o novém systému měl ukázat detail spojení jednotlivých dílů.

Pokud vás uvedený systém zajímá, máte možnost si zažádat o další informace níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.