Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Co je to DEHNpanel (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.06.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Co je to DEHNpanel


Co je to DEHNpanel
DEHNpanel je řešením všude tam, kde je potřeba zvenku rozvaděče poznat stav uvnitř instalovaných svodičů přepětí, bez nutnosti náročného dovybavení rozvaděče sledovacím obvodem. Instalace DEHNpanelu je velmi snadná a jeho forma odpovídá IEC 61554 a stačí ho umístit do otvoru ve dvířkách. Jeho provoz zajišťují ...
Jan Hájek, ze dne: 29.06.2012


DEHNpanel
Kontrola stavu přepěťových ochran bez otevření dvířek rozvaděče.

V aplikacích, kde si klient nemůže dovolit provozovat zařízení bez funkční ochrany před bleskem a přepětím a zároveň místní nebo technické podmínky neumožňují vytvořit obvod dálkové signalizace s centrálním dohledem, nebo je naopak duplicitně vyžadována i místní kontrola jejich stavu, bylo potřeba vytvořit místní kontrolní obvod za pomoci různých komponentů.


DEHNpanel obj.č. 910 200

DEHNpanel je řešením všude tam, kde je potřeba zvenku rozvaděče poznat stav uvnitř instalovaných svodičů přepětí, bez nutnosti náročného dovybavení rozvaděče sledovacím obvodem.

Instalace DEHNpanelu je velmi snadná a jeho forma odpovídá IEC 61554 a stačí ho umístit do otvoru ve dvířkách. Jeho provoz zajišťují pak dvě baterie velikosti AA, které mají díky kontrolkám z LED zaručenou dlouhou životnost, ale i na jejich výměnu je myšleno a ta probíhá bez otevření dveří rozvaděče.

 

POKUD PRACUJETE V OBORU, 
máte možnost zažádat si o více informací o DEHNpanelu
níže uvedeným formulářem.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEHN s.r.o. - Pod Višňovkou 1661/33, Praha 4 - 222 998 880 - info@dehn.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.