Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Dehn+Soehne, hlavní katalog 2004, originál (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.06.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Dehn+Soehne, hlavní katalog 2004, originál


uekatdehn_04_2.jpg
Uprostřed května 2004 vyšel nový katalog přepěťových ochran UE 2004 firmy DEHN+SÖHNE. Co obsahuje tento originální sešit na rozdíl od zkrácených lokalizovaných verzí?
ze dne: 1.06.2004

Proč je někdy vhodné mít aktuální i cizojazyčný originální katalog?

Právě vyšel nový kompletní katalog „Überspannungsschutz 2004“. Na 300 stranách s kompletně novou sazbou je obsah koncipován jako praktická pomůcka pro návrh  ochrany před přepětím. V katalogu se objevilo množství nových přepěťových ochran, jež doplnily rozsáhlý výrobní program firmy DEHN+SÖHNE. Uživatelsky příjemný vzhled a jednoznačně praktické rozdělení výrobků usnadňují odborníkům správný výběr osvědčených výrobků DEHN.

Tento katalog je možné si stáhnout ze stránek www.dehn.cz,  v rubrice  servis/download, nebo je možné o něj požádat na zastoupení firmy. Soubor .pdf má kolem cca 10MB.

V souvislosti s tímto titulem se dokončuje i zkrácený katalog v českém jazyce. Odborníci zaměření právě na tuto část elektrotechniky si nenechají uniknout hlavní sešit, v kterém naleznete standard na sousedním trhu.

Pokud si zažádáte o tuto německou verzi, po dokončení české zkrácené varianty budete informováni.

TEXT Z OBLASTÍ
  • Katalogy, CD
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEHN s.r.o. - Pod Višňovkou 1661/33, Praha 4 - 222 998 880 - info@dehn.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.