Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEHN log#18: Plastová podpěra vedení (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.04.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEHN log#18: Plastová podpěra vedení


DEHN log#18: Plastová podpěra vedení
Plastová podpěra vedení je určená pro připevňování vodiče na okapovou rouru. Ocení ji revizní technici, kteří měří odpor uzemnění. Na rozdíl od konkurenčních řešení podpěra zamezuje elektrickému kontaktu mezi vyvedeným vodičem uzemnění a okapovou rourou tak, že dojde k jednoduchému odpojení pouze demontáží zkušební svorky. Svorka se připevňuje na okapovou rouru pomocí nerezového stahovacího pásku, který se volí podle průměru roury.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 15.04.2015



V osmnáctém díle seriálu DEHNlog Jan Hájek představil plastovou podpěru vedení.



O značce DEHN+SÖHNE
V průběhu 100leté existence vyvinul DEHN tři oblasti výroby: vnější ochrana před bleskem, ochrana před přepětím a ochranné pracovní pomůcky. Více než 900 zaměstnanců se podílí na zvyšování technické úrovně, počínaje první generací svodičů přepětí z roku 1957. V průběhu dalších desetiletí DEHN stihnul vyvinout výrobky a ochranné systémy splňující nejvyšší požadavky neustále citlivější elektrotechniky a elektroniky. Okolo 3.500 výrobků určených pro ochranu před bleskem a přepětím se dnes vyvíjí a vyrábí v Neumarktu. Mnohé z nich významným způsobem ovlivnily mezinárodní standardy, a tím potvrdily elitní postavení DEHN+SÖHNE ve světové špičce.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů DEHN+SÖHNE zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEHN s.r.o. - Pod Višňovkou 1661/33, Praha 4 - 222 998 880 - info@dehn.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.