Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DEHN: Bulletin IP ILPC 2013 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.01.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DEHN: Bulletin IP ILPC 2013


DEHN: Bulletin IP ILPC 2013
Technická tiskovina každého projektanta, který projektuje dle doporučení ČSN EN 62 305. Tento pravidelník s dlouhou historií je oblíbeným a uznávaným materiálem u mnoha elektrotechniků. Podává aktuální informace o stanovisku úřadů k aktivním hromosvodům, některé známé případy selhání ESE a bez reakce dodavatelů. Podle mého kolegy je bulletin velice dobré čtení ...
Vilém Gracias, ze dne: 14.01.2013



Byl to právě Bulletin Dehn+Soehne, který mi v roce 1995 otevřel oči. Respektive pravidelné zasílání technických informací dnes legendárním Zdeňkem Rousem mi tehdy vštěpovalo povědomí o ochraně před bleskem a přepětím po kapkách. Dnes mám před sebou další aktuální vydání ...



Přesto, že ČSN EN 62 305 vyšla v platnost již dávno, stále se setkávám s nepochopením a odvolávkou na ČSN 34 1390. Samozřejmě s tím, že nová norma přináší pouze zmatek. Ve skutečnosti jde však o neznalost, či nepochopení změn. Samozřejmě existuje skupina obchodních odborníků, kterým se nová norma nehodí do stávajícího byznysu, ale to je jiné téma.



Před sebou mám přes šedesát stránek technického čtení od odborníků, které mnozí důvěrně známe.

Podívejme se na obsah:






Tento materiál slouží ke školení členů ILPC. Obsahují přednášky, články, komunikaci s úřady a úvahy odborníků. Materiál, který koresponduje s ČSN EN 62 305 a podle kterého se vzdělávají mnozí renomovaní projektanti. Z mého pohledu tento bulletin vidím jako ojedinělý materiál, protože od jiných značek se objevují ojedinělé reklamní tiskoviny.

A na závěr:
Na seminářích ILPC se rozdává tento bulletin v černobílém provedení. Pro cluster jsou rezervovaná vydání barevná, ovšem v omezeném počtu. Proto pokud máte verifikovaný účet, neváhejte.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o standardní
kopii tohoto bulletinu níže uvedenou objednávkou!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEHN s.r.o. - Pod Višňovkou 1661/33, Praha 4 - 222 998 880 - info@dehn.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.