Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Katalogy, CD

Helukabel katalog a zajímavá pomůcka

  • 24.12.2003
Helukabel katalog a zajímavá pomůcka
Helukabel v Česku má připraven jako technickou podporu přehledný katalog kabelů, vodičů a příslušenství. Má však jednu pomůcku navíc..... Co vlastně víme o Helukabelu?

Legrand, lištový systém OTEO

  • 25.11.2003
Legrand, lištový systém OTEO
Legrand uvádí novou řadu instalačních přístrojů pro povrchové montáže určené k renovacím. Informace, které určitě stojí za povšimnutí.....

OEZ: Katalog 2003

  • 24.11.2003
OEZ: Katalog 2003
Katalog přístrojů pro domovní rozvody výrobce OEZ Letohrad. Co obsahuje jeden z mnoha technických sešitů? Které další sešity je možné od OEZ obdržet?

Nářadí Cimco

  • 26.09.2003
Nářadí Cimco
Nalézt profesionální nářadí v odpovídající kvalitě, šířce sortimentu a tomu odpovídající rozumné ceně není často snadné. Podívejme se na Cimco. Cimco je renomovaným výrobcem nářadí. Nářadí nejen pro elektrotechniky.

Relé Finder

  • 19.09.2003
Relé Finder
Katalog výrobce relé na CD. Finder produkuje 150.000 kusů relé denně, jaké je tedy jeho výrobní portfólio? Vyberte si to pravé relé z 10.000 typů!

Schneider Electric

  • 10.09.2003
Schneider Electric
Kapesní průvodce výrobků společnosti Schneider Electric. Co naleznete v tomto krátkém přehledu? Je vhodné mít tento materiál po ruce a pak se rozhodnout....

Hakel, přepěťové ochrany

  • 11.07.2003
Hakel, přepěťové ochrany
Český výrobce přepěťových ochran Hakel, jeho sortiment, katalog, který poskytuje jako technickou podporu pro projektování a montáže. Co nabízí za informace v tomto katalogu?

nkt cables, katalog výrobků na CD

  • 10.06.2003
nkt cables, katalog výrobků na CD
Pracujete s kabely a vodiči? Pak vás může zajímat, co nabízí kladenská kablovka nkt cables za informace ve svém elektronickém katalogu.

Eltek, transformátory

  • 29.05.2003
Eltek, transformátory
Společnost, která svou výrobou transformátorů na jižní Moravě zabírá kolem 2500m2. Jaké vyrábí transformátory? Pokud neznáte jejich výrobní portfólio, máte možnost načerpat informace zde.

ESTA Ivančice, el. skříně, venkovní vedení a jeho části

  • 19.05.2003
ESTA Ivančice, el. skříně, venkovní vedení a jeho části
Pokud vás zajímají přípojkové rozpojovací a elektroměrové skříně z plastu, kabelové skříně pro trafostanice. síťové armatury, pak čtěte tuto recenzi technické podpory společnosti ESTA.

Froeschl, bible elektroinstalačního materiálu 2003-04

  • 13.05.2003
Froeschl, bible elektroinstalačního materiálu 2003-04
Velkoobchod Froeschl vydal dlouho očekávaný a také připravovaný katalog elektroinstalačního materiálu. Podle očekávání se objevil na trhu nejobsáhlejší katalog instalačního zboží, které určitě nalezne své místo v mnoha knihovnách elektrotechniků.

Pojistkové systémy M. SCHNEIDER CZ

  • 22.04.2003
Pojistkové systémy M. SCHNEIDER CZ
Co může být jiného na pojistkách! Svět pojistek, odpínačů, pojistkových lišt a spodků. Nepleťte si Schneider a M. SCHNEIDER CZ.

Hromosvodařina Tremis na CD

  • 16.04.2003
Hromosvodařina Tremis na CD
Málokdo asi nezná českého výrobce materiálů pro hromosvody a uzemňovací soustavy. Co poskytuje tento výrobce na prezentačním CD?

Svítidla INGE

  • 27.02.2003
Svítidla INGE
Opavský výrobce svítidel, poskytuje k seznámení, pro přehled, k projektování a objednávání přehledový katalog svých produktů.

Dům pod palcem 2003

  • 30.01.2003
Dům pod palcem 2003
Aktualizovaný CD-ROM systému Nikobus, včetně projekčních podkladů a novinek pro rok 2003. Obsahuje kompletní informace o domovních vypínačích a zásuvkách v návaznosti na systém Nikobus.
FIREMNÍ TIPY
Jaké problémy mohou nastat při tvorbě projektových dokumentací hromosvodu pro rodinné domy? Je časté, že nízká kvalita dokumentace komplikuje práci realizovních firem? Co obvykle chybí v těchto nedostatečných projektech? Jak důležitá je analýza rizik v projektování hromosvodů? Co všechno by měla obsahovat kvalitní technická zpráva? Je pravda, že někteří lidé nevědí, jak by měla správná dokumentace vypadat, a jsou spokojení jen s několika listy papíru? Jaký rozdíl je mezi zkušenými projektanty a těmi, kteří "podvádějí" v projektování? Co všechno zahrnuje dobře vypracovaný projekt hromosvodu a uzemnění?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933