Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Decentrální energetika v praxi a technologie ORC (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.09.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Decentrální energetika v praxi a technologie ORC


Decentrální energetika v praxi a technologie ORC
S Josefem Gébou, obchodním ředitelem pro jihovýchodní Evropu firmy B:Power, jsme si na veletrhu AMPER 2016 povídali o decentrální energetice a o moderním způsobu výroby elektřiny a tepla z biomasy – Energoblok ORC. Technologie společnosti B:POWER si od začátku klade za cíl jediné: být pokud možno soběstačná, čili fungovat efektivně bez jakékoliv státní provozní podpory.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.09.2016


Podívejte se na celý rozhovor:



Krátce o společnosti B:POWER
Společnost B:POWER byla založena v roce 2009 jako investiční společnost holdingu B:GROUP, s cílem realizovat investice v oboru obnovitelných zdrojů energie. Po jedné úspěšně dokončené investici se z této ryze investiční společnosti stala inženýrská společnost, která si klade za cíl najít pro zákazníky optimální řešení a realizovat dodávky elektráren v oblasti malé energetiky. Společnost si klade za cíl být jedničkou na trhu v oblasti malé energetiky s vysokou návratností investic. Společnost pracuje jen s takovými technologiemi, které jsou prověřené v praxi a s takovými dodavateli, kteří mají vysokou míru kvality a standardu.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.