Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DCK HOLOUBKOV: Technický katalog 2017 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.05.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DCK HOLOUBKOV: Technický katalog 2017


DCK HOLOUBKOV: Technický katalog 2017
Míst kde se dají skříně tohoto výrobce použít je dost. I když nejde o bytové rozvaděče, jsou potřeba na mnoha dalších místech elektrovodné trasy. Většinou jde o přípojková, jistící, rozpojovací nebo třeba smyčková místa. Samozřejmě v různých provedeních např. celoplastová, betonová či oceloplechová ...
Filip Horáček, ze dne: 12.05.2017



DCK HOLOUBKOV patří mezi české výrobní stálice. Jeho sortiment je na trhu známý a dostupný. Dokonce i reference často překračují očekávání. Možná proto, že tento český výrobce více naslouchá požadavkům odběratelů než výrobci jiní.



Kde všude se dají skříně tohoto výrobce použít
Míst je skutečně dost. I když nejde o bytové rozvaděče, i tak je potřebujeme na mnoha dalších místech elektrovodné trasy. Většinou jde o přípojková, jistící, rozpojovací nebo třeba smyčková místa. Samozřejmě v různých provedeních např. celoplastová, betonová či oceloplechová.

Pro větší náhled kliknout!

Podání informací
je jednoduché a přehledné. Název, parametry, fotografie, perokresby, schéma zapojení,  tabulky typových možností, podrobnosti o testování a plnění vůči technickým předpisům a normám.



Pro větší náhled kliknout!


Co v katalogu objevíme
Rozvaděče, skříně a pilíře přípojkové, rozpojovací, elektroměrové, veřejného osvětlení, staveništní a zásuvkové, přepěťové ochrany. Plynoměrové skříně a pilíře určené pro ukončení středotlaké plynové přípojky. Luxusní varianty výrobků s nerezovými dveřmi. Specifické výrobky na zakázku jako jsou betonové desky (střechy zděných pilířů), betonové bloky do plotových center ... Prázdné skříně a pilíře. Příslušenství k uvedenému sortimentu produktů.
Návody


Pro větší náhled kliknout!

Můj závěr
Kdo hledá skříň do pilíře pro elektroměr, plynoměr nebo kompenzaci, jsou produkty DCK dobrou volbou. Pokud se vám nehodí nabízené skříně z katalogu, pak máte možnost zažádat o atypický rozměr!
Verifikovaní odborníci mohou tento katalog prohlížet i zde. Montážní návody zde a návody k použití zde.


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DCK Holoubkov Bohemia, a.s. - Holoubkov 79, Holoubkov - 371 751 422 - info@dck.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.