Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: David Klimša vystoupil na semináři Elektrotechnického cechu Plzeňského regionu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.07.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

David Klimša vystoupil na semináři Elektrotechnického cechu Plzeňského regionu


David Klimša vystoupil na semináři Elektrotechnického cechu Plzeňského regionu
Elektrotechnický cech Plzeňského regionu pravidelně pořádá jednou do měsíce semináře na aktuální témata v oboru. Červnový seminář byl zaměřen na téma "Vnější a vnitřní ochrana před bleskem". Krátké shrnutí naleznete zde ...
Komerční sdělení, ze dne: 15.07.2011

Na semináři pořádaném Elektrotechnickým cechem Plzeňského regionu s názvem "Projektování, zřizování a revidování hromosvodů" přednášel David Klimša z Ostravy, autor příručky "Vnější a vnitřní ochrana před bleskem". Jeho vystoupení bylo jiné tím, že proběhlo formou diskuze mezi přednášejícím a účastníky semináře a týkalo se otázek, které hlavně účastníky zajímaly.


David Klimša

A otázek bylo dost, protože v dané problematice je mnoho nejasností. Tento způsob přednášky může volit jen ten, kdo dané problematice perfektně rozumí a tím pan Klimša je. O tomto faktu svědčí i skutečnost, že účastníci semináře, kterých bylo 107, vydrželi až do konce a přednášejícího na závěr odměnili potleskem. Seminář díky perfektnímu přístupu pana Klimši splnil beze zbytku naše očekávání a pro další přednášející posunul laťku velice vysoko.

Více informací o činnosti cechu naleznete zde ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELEKTROTECHNICKÝ CECH PLZEŇSKÉHO REGIONU - Vejprnická ul. č. 56, Plzeň - 377 221 339 - horsky.a@seznam.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.