Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Právní podrobnosti. Něco o kopírování... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.05.1998
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Právní podrobnosti. Něco o kopírování...


Právní podrobnosti. Něco o kopírování...
Pár poznámek a autorským právům. Mohu si okopírovat schéma, článek? Mohu psát do diskuzí co mne napadne? Kdo odpovídá za tiskové zprávy a obchodní oznámení?
ze dne: 1.05.1998

Veškeré zveřejněné články jsou © Elektriky.cz nebo © uvedeného autora. Přetiskování a použití je bez písemného souhlasu redakce vyloučeno (pokud není přímo stanoveno zvláštními podmínkami u konkrétního článku či díla). Autorský zákon platí bez výjimek i v prostředí Internetu. Texty lze kopírovat pouze pro svou osobní potřebu. Další komerční použití zde (na portále Elektrika.cz) uvedených informací je nepřípustné. 

Za veškeré příspěvky nepodepsané redakcí zodpovídají jednotliví autoři, případné námitky či dokonce právní spory tedy směřujte přímo na autora článku. Redakce nenese žádnou zodpovědnost za autorské články. Za tisková prohlášení zodpovídají firmy či agentury, které tato tisková prohlášení vydávají, své námitky tedy směřujte na příslušnou firmu. U článků podepsaných redaktoři serveru zodpovídá vydavatel, nikoliv redakce!

PR články vydáváme v souladu se legislativou a lze jej rozpoznat podle autora. Vydané obecné články nestahujeme, veškeré změny se dokumentují a doplňují o informaci důvodu změny. Chcete-li se k otištěným informacím vyjádřit, můžete tak učinit buď zasláním e-mailu autorovi, redakci, ale nejlépe v níže umístěné diskuzi.

Za názory v diskuzích a komentáře neneseme zodpovědnost a o identitě autora komentářů a názorů víme pouze přesně to, co je u názoru či komentáře uvedeno. Názory a komentáře necenzurujeme, pouze odstraňujeme prvky nesouvisející se zaměřením tohoto portálu, nebo výrazy odporující dobrým mravů v místě, kde se nachází působiště vydavatele.

Upozorňujeme, že příspěvky v diskuzích a komentářích nemusí být v souladu s názorem vydavatele a on za tyto příspěvky nebere žádnou právní zodpovědnost.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.