Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: CONTEG: Venkovní skříně outTEG (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.10.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

CONTEG: Venkovní skříně outTEG


CONTEG: Venkovní skříně outTEG
Venkovní rozvaděč musí často splňovat širší rozsah vnějších vlivů než jeho vnitřní příbuzný. V oblasti nízkého napětí nebývají tak velké nároky do doby, než se v prostoru venkovní skříně objeví nějaký vyhodnocovací přístroj. Pak již řešíme chlazení, vyhřívání, kondenzát,... Podívejme se krátce na skříně určené svou konstrukcí a možným příslušenstvím právě do venkovního prostředí ...
Igor Nováček, ze dne: 31.10.2013



Přede mnou leží útlý katalog rozvaděčů společnosti CONTEG s názvem Venkovní skříně outTEG. Pokud by někdo poznamenával, že je CONTEG výrobce datových rozvaděčů, má pravdu. Ale nezmiňuji se o této značce nedopatřením. CONTEG na slovenském ELO SYSu představoval i skříně do silnoproudého spektra.


Pro větší náhled kliknout!

Hned zkraje vidíme čtyři možnosti proudění vnitřního vzduchu. Navíc s poznámkou, že jde o standardy, které mohou být na přání upraveny.

 


Pro větší náhled kliknout!

 

Co v tomto technickém sešitě nalezneme
Na 27 sponami šitých stranách křídového papíru nacházím standardní nabídku, kterou CONTEG dodává. Tabulky rozměrů, objednacích čísel, detailní fotografie produktů, vizualizace proudění vzduchu uvnitř skříní, schéma sestavení, ukázky příslušenství.


Pro větší náhled kliknout!

Co vše je v nabídce


Můj závěr

Je patrné, že rozsah produktů se neomezuje pouze na tento vybraný katalog. CONTEG s novou výrobní budovou v Pelhřimově a novými výrobními dispozicemi v Indii svůj byznys myslí opravdu seriózně. Protože sám navrhuji skříně pro naše systémy, proto je Conteg na mé poličce hezky po ruce.

 
  POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si o aktuální katalog venkovních skříní outTEG zažádat
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.