Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: CONTEG: Řada kompaktních nástěnných rozvaděčů WME (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.11.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

CONTEG: Řada kompaktních nástěnných rozvaděčů WME


CONTEG: Řada kompaktních nástěnných rozvaděčů WME
Potřebujete kompaktní nástěnný rozvaděč? Conteg představuje řadu WME, která je, co se týče rozměrů, nejširší řadou na trhu. Rozvaděče mají čistý hladký design, všechny hrany (rohy) skříní jsou unikátně svařované laserem bez dalšího broušení. Vyrábí se v jednodveřovém nebo dvoudveřovém provedení, s plnými nebo prosklenými dveřmi. Dle velikosti mají jednobodové či dvoubodové zavírání, pro vyšší a dvoukřídlé skříně se používá tříbodový systém.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 26.11.2015


Rozvaděče WME jsou vybavené vnitřními lištami, na které lze instalovat příslušenství pro další montážní roviny či dveřní spínač pro osvětlení.

Skříně lze použít pro jakoukoliv aplikaci. Jednodveřové provedení má krytí IP 66, dvoukřídlé provedení IP 55. 



O firmě Conteg
Společnost Conteg je jedním z největších výrobců IT a průmyslových rozvaděčů a systémových řešení pro datová centra v Evropě a Středním Východě (EMEA). V portfoliu naleznete ICT datové, venkovní a průmyslové rozvaděče, chladicí systémy, monitorovací systémy, systémy pro vedení a ukládání kabeláže a další široké spektrum příslušenství. Pro datová centra a serverovny nabízí studie, návrhy, výpočty CFD simulace, projekty, audity a řízení projektů.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o papírový
katalog rozvaděčů CONTEG

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
CONTEG, s.r.o. - Marie Cibulkové 34/356, Praha 4 - 261 219 182 - conteg@conteg.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.