Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Conteg na Elosysu 2013 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 3.01.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Conteg na Elosysu 2013


Conteg na Elosysu 2013
Výrobce datových rozvaděčů míří do oblasti nízkého napětí! Rozhovor s Vítem Voláčkem výkonným ředitelem společnosti Conteg o novinkách firmy, nově stavěné hale, expanzi firmy na blízký východ a rozšíření portfólia výrobků do silnoproudé elektrotechniky. Proč se Conteq vrhá do silnoproudé oblasti? Koho chce Conteg oslovit? Co vše je předmětem dodávek Conteg? Čím se chce Conteq odlišit od ostatních dodavatelů? Kam směřují výrobky Conteg? Kde v zahraničí má Conteg vlastní výrobní kapacity?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 3.01.2014



Výrobce datových rozvaděčů míří do oblasti nízkého napětí! Rozhovor s Vítem Voláčkem výkonným ředitelem společnosti Conteg o novinkách firmy, nově stavěné hale, expanzi firmy na blízký východ a rozšíření portfólia výrobků do silnoproudé elektrotechniky.




Společnost Conteg je jedním z největších výrobců rozvaděčů, systémových řešení a služeb pro datová centra v regionu EMEA. V portfoliu naleznete produkty pro telekomunikační a datové rozvaděče, chladící systémy, monitorovací systémy a systémy pro vedení a ukládání kabeláže. Ze služeb pro datová centra a serverovny nabízí studie, návrhy, výpočty CFD simulace, projekty, audity a řízení projektů.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si o aktuální katalog
produktů CONTEG zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
CONTEG, s.r.o. - Marie Cibulkové 34/356, Praha 4 - 261 219 182 - conteg@conteg.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.