Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: CONDUCTIX WAMPFLER: Trolejová vedení i tam, kde nejsou trolejbusy (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.01.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

CONDUCTIX WAMPFLER: Trolejová vedení i tam, kde nejsou trolejbusy


CONDUCTIX WAMPFLER: Trolejová vedení i tam, kde nejsou trolejbusy
Snad každý, kdo se pohybuje v průmyslu, ví, že rozvod elektrické energie po všech pracovištích nezajistí žádný rozvaděč. Ten ve skutečnosti pouze jistí, přepíná, zapíná a vypíná. K rozvádění elektrické energie je potřeba vedení - třeba trolejového. Pokud namítáte, že s trolejbusy, tramvajemi či vlaky nepřicházíte vůbec do styku, vězte, že toto vedení se má i jiné využití. Podívejte se, jaká řešení tento systém nabízí.
Miroslav Minařík, ze dne: 19.01.2015



Průmyslová prostředí mají oproti domovním rozvodům samozřejmě podstatně vyšší nároky. Ať již na mechanické namáhání, chemickou odolnost, vyšší energetickou zátěž, ale také větší spolehlivost.


Pokud řešíte elektroinstalaci v prostorech, kde buď není zcela definitivní konečná poloha zařízení, nebo je pohyblivá, pak je řešením právě systém Conductix Wampfler. Jeho přehledová brožura leží před námi a tak se podívejme, jaké poskytuje možnosti řešení.


V tomto případě nepopisujeme katalog, ale alternativu rozvodů. V pěti skupinách si vybereme ze sedmi možností:


Sám jsem ve své krátké instalační praxi pracoval s jediným obdobným systémem. Podle slov jednoho bývalého kolegy jde o propracovaný systém renomované značky s dobrou technickou podporou.

Koho tento systém osloví
Dovolil bych si tvrdit, že výhradně projektanty a následně investory. Samozřejmě jsou ve hře i další role elektrotechniků, ale ta hlavní skupina jsou ti od prkna, byť dnes spíše od monitorů.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
trolejových vedení CONDUCTIX Wampfler zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.