Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Co znamená reaction technology? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.02.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Co znamená reaction technology?


Co znamená reaction technology?
Reaction technology, jak už z názvu vyplývá, se zabývá rychlou reakcí výstupu na vstupní podněty v automatizaci. Nazvat ji lze také jako ultrafast automation, tedy velmi rychlá automatizace. Tak nám objasnil tento ne příliš známý pojem Zdeněk Švihálek z firmy B + R automatizace. Technika vznikla z požadavků zákazníků v automatizaci na skutečně rychlou reakci výstupních zařízení na vstupní podněty. Reakce se zde pohybuje až v řádu jedné mikrosekundy. Jak reaction technology funguje?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.02.2015


Dosud nejrychlejší dosahované reakční časy, od okamžiku přijetí vstupního signálu do okamžiku vyslání výstupního signálu, zatím stěží klesly pod 100 µs. Reaction technology je tak systémem s nejkratší dobou odezvy na trhu, která dokáže snížit dobu odezvy v průmyslové automatizaci až na 1 µs a realizovat řízení časově extrémně náročných úloh na standardním B&R hardwaru.



Krátce o firmě B + R automatizace
B&R je soukromá společnost se sídlem v Rakousku a sítí poboček po celém světě. Jako celosvětový lídr v oblasti průmyslové automatizace B&R nabízí nejmodernější technologii s cílem poskytnout zákazníkům prakticky v každém odvětví kompletní řešení pro automatizaci strojů a procesů, řízení pohybu, HMI a integrovanou funkční bezpečnost. B&R neustále definuje trendy v oblasti průmyslové automatizace díky použití komunikačních standardů, jako je POWERLINK a openSAFETY, stejně jako mocného vývojového prostředí Automation Studio.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.