Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Co se chystá na elektrotechnickou výstavu SONEPAR 2019? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.07.2019
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Co se chystá na elektrotechnickou výstavu SONEPAR 2019?


Co se chystá na elektrotechnickou výstavu SONEPAR 2019?
Po prázninách se bude konat tradiční hradecká výstava velkoobchodu SONEPAR. Samozřejmě na tradičním míste, na ploše Zimního stadionu. Přesně tedy na ledové ploše, pro účel výstavy pro pochůznost upravené. Elektrika.cz se účastní pravidelně již dlouhé roky. A jako na jiných veletrzích, tak ani zde neplánujeme na zprávy a reportáže čekat a vyhlížet co samo příjde. Co pořadatelé letos přiravili za doprovodné události? Samozřejmě nebude chybět hudba a jídlo ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.07.2019


Hradecká výstava SONEPARu je dlouhá léta magická nikoliv zeměpisným umístěním, ale datem pořádání a obsahem. Letošní ročník je výjimečný! Koná se totiž dříve než tradičně první dny v září. I když díky neděli, kdy je 1. září, jde skutečně o první týden v září, byť ne zrovna pracovní.

27. ročník výstavy SONEPAR
28.-29.8. 2019



Pro větší náhled kliknout!


Které uvidíme vystavující firmy
Na minulém ročníku výstavy jsme potkali více než sto firem. A letos tomu bude velice podobně. Tedy opět OBO BETTERMANN, KOPOS, Phoenix Contact, OEZ Letohrad, DEHN, ABB, RITTAL, WAGO,  ale i třeba HAGER, DDA ...

Co hledáme na této výstavě my z Elektrika.cz?
Přijdeme si povídat, fotit a natáčet. Nejen, že tam nebudeme mít žádný stánek, ale pravděpodobně ani žádný roll-up. Proč? Pozorní uživatelé si již za těch 21. let všimli, že tvoříme vlastní obsah. Proto nemáme moc prostoru k tomu, abychom někde seděli a čekali na tisková oznámení. Pátráme po odpovědích a názorech elektrikářů činných v praxi.


Pro větší náhled kliknout!


Pro nás, z redakce portálu Elektrika.cz nejsou výstavy tím stejným, co pro návštěvníky. O důležitých novinkách značek výrobců zpravidla víme dříve než se prezentují. Rozdávat nemáme (jako online médium) co a ukazovat to, co můžete vidět na internetu sami je činnost, kterou jsme dělali v roce 1998, v době internetového pravěku.
A proč tedy jsme na Soneparu pravidelní účastníci?


Pro větší náhled kliknout!


Co u Letců?
Pro vystavovatele je večer mezi oběma výstavními dny velice důležitý. A samozřejmě příjemný. Nikoliv na výstavě, ale právě u Letců se totiž často dozvídáme co se děje na pozadí všech obchodů ...

Kapela LAS VEGAS
Kdo netuší, proč se avízovaná kapela LAS VEGAS jmenuje zrovna po městě zábavy v americké Nevadě, pak zřejmě pro své schopnosti napodobovat a parodovat. Skutečné americké Las Vegas je jednou obrovskou kopií všech světových jedinečností. Na letošní výstavě se nechme překvapit kolik slavných kapel se díky této skupině objeví na pódiu.


Pro větší náhled kliknout!


Kolik návštěvníků přichází na výstavu SONEPAR?
Co by byla výstava bez návštěvníků! Tu a tam se objeví pokus o výstavu. Pokud se pořadatelé primárně zaměřují na vystavující a garanty výstavy a očekávají návštěvníky automaticky, pak akce končí zpravidla nezdarem. SONEPAR nejen, že udržuje tradici, ale na motivci návštěvníků i aktivně pracuje. Také proto se reálný počet návštěvníků točí kolem čísla 4 tisíce.


Pro větší náhled kliknout!


Co je úspěchem této výstavy
řeší některé veletržní správy a mnoho konkurenčních velkoobchodů. První názorová vlna je hromadný svoz návštěvníků ze všech regionů České republiky. Druhá poukazuje na poskytované občerstvení. Asi bych obě názorové vlny nerozporoval, naopak doplnil o schopnost dobré organizace a synchronizace. Za každým úspěchem se neskrývá jeden, dva kroky, ale hromada práce. Práce, která z hladiny umělého ledu Zimního stadionu určitě není vidět. Ano, je to obecná pravda, ale musel jsem ji zmínit. 




TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.