Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Co chystá DEHN+SÖHNE v letošním roce (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.03.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Co chystá DEHN+SÖHNE v letošním roce


Co chystá DEHN+SÖHNE v letošním roce
Prvním hostem letošního roku, byl v našem studiu Jan Hájek. Co nám prozradil o plánech DEHN+SÖHNE na rok 2012? Kterým směrem se podle něj ubírá ochrana před bleskem a jak by charakterizoval typického klienta? Do studia donesl i zajímavý vzorek DEHNventilu. Kolik reklamací přijme ročně DEHN+SÖHNE na svoje výrobky? Jaká rizika vidí ve výpadku studia Elektrika.tv? Komu je ochoten poradit a s čím? Jak vidí osvětu v ochraně před bleskem? Nejen na tato zajímavá témata, ale i na dotazy diváků on-line vysílání, diskutoval Jan Hájek společně s Pavlem Smílkem a Miroslavem Minaříkem
Tým portálu Elektrika, ze dne: 7.03.2012

 

V letošním roce nás ve studiu navštívil Jan Hájek, na kterého už bylo připraveno několik dotazů a další v průběhu vysílání přicházely. Jaké semináře a workshopy DEHN+SÖHNE chystá na rok 2012? Kterým směrem se ubírá ochrana před bleskem? Kdo je typickým klientem DEHN+SÖHNE a jaká péče je věnována zákazníkům?

Do studia donesl i zajímavý vzorek DEHNventilu do kterého je vidět. Jak je to v DEHN+SÖHNE s reklamacemi, kolik jich ročně přijmou? Je studio Elektrika.tv ohroženo? Komu je Jan Hájek ochoten poradit a komu rozhodně ne? Jaká je osvěta v ochraně před bleskem, jak oslovit laiky a jak odborníky? Nejen na tato zajímavá témata, ale i na dotazy diváků on-line vysílání, diskutoval Jan Hájek společně s Pavlem Smílkem a Miroslavem Minaříkem.

Záznam z živého vysílání ...

 

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEHN s.r.o. - Pod Višňovkou 1661/33, Praha 4 - 222 998 880 - info@dehn.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.