Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Nové modulární záložní zdroje (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.09.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Nové modulární záložní zdroje


SCHRACK: Nové modulární záložní zdroje
Nové modulární záložní zdroje představila společnost Schrack Technik na informačních dnech svým návštěvníkům. Jaké jsou výhody nové UPS oproti klasickým skříňovým? Jakou mají spolehlivost a jaké prostorové nároky mají? Šetří modulární záložní zdroje energii a jaké mají nároky na napájení? Tyto a další informace se dozvíte ve videoklipu.
Alena Minaříková, Karel Herma, ze dne: 2.09.2016


Společnost Schrack Technik na Informačních dnech představila nové modulární záložní zdroje. Jaké je jejich využití, přednosti a technická specifikace se dozvíte ve videoklipu.


Rychle rostoucí svět informačních technologií vyžaduje vyšší výkony a hlavně 100% spolehlivost. Proto byly vyvinuty modulární záložní zdroje, které oproti klasickým skříňovým, mají velké výhody.

Modulární UPS vytváří svůj výkon z jednotlivých, menších modulů a vždy se přidává ještě jeden nebo dva záložní moduly, proto má tak vysokou spolehlivost a zajišťuje bezpečí nerušeného napájení. Využití modulárních UPS jsou serverovny, datové ranče, poskytovatelé internetu, mobilní operátoři, banky, zdravotní pojišťovny, administrativní budovy, atp. Modulární UPS má několik velkých výhod! Jednou z nich je prostorová nenáročnost, zabere pouze malý půdorysný prostor.

Nová modulární UPS je vyjímečná svými vlastnostmi. První z nich je její výkon do 1,1 MW, výstupní Power Factor 1, pracuje s ekonomickým režimem Smart Active s účinností 99% a poslední vlastností je Soft Start.

Hlavní výhody pro uživatele


POKUD PRACUJETE V OBORU,

můžete si zažádat o aktuální

papírový katalog záložních zdrojů Schrack Technik

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!

 


SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o. - Dolnoměcholupská 2, Praha 10 – Hostivař - 281 008 231 - info@schrack.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.