Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FRANKFURT: Jaký byl Light Building 2006? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.05.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FRANKFURT: Jaký byl Light Building 2006?


FRANKFURT: Jaký byl Light Building 2006?
Podívejte se na letošní ročník Light Building 2006 pohledem našich objektivů. Tentokrát máte možnost se seznámit s názory českých velkoobchodníků, kteří tuto elektrotechnickou událost navštívili. K pečlivému prozkoumání je nutné rezervovat více než tři dny! Seznamte se s naším pohledem z rychlíku ...
Miroslav Minařík, ze dne: 4.05.2006

Letošní Lighting und Building mi vyšel tak, tak na poslední chvíli. Návštěva veletrhů tohoto typu velikosti si vyžaduje vícedenní pozornost, což v jarním období veletrhů není dost možné. Proto bych rád představil letošní ročník především prostřednictvím očima našich českých návštěvníků.





Z mé krátké návštěvy bych chtěl upozornit na opravdu skvěle přichystanou expozici PHILIPS, která byla zaměřena více než na svítidla samotná, hlavně na světelné zdroje. Přijal jsem totiž pozvání sympatické Zuzany Bártkové, která se nově objevila v "dresu" Philips a vzpomněla si s pozvánkou. I když se o oblast osvětlování tolik nezajímám jako mí kolegové, přes to jsem se zaujetím vyslechl všechny představované prvky.

Pro ty, kteří pátrají po novinkách v elektrotechnice a příbuzných destinacích (a nespokojí se s množstvím informaví z Amperu), lze tento veletrh určitě doporučit.


 Pokud se chcete projít krátkou virtuální procházkou po veletrhu, můžete využít naši fotogalerie zde!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.