Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: A-LIGHT: Svítidlo jako stojan na jízdní kolo. (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.04.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

A-LIGHT: Svítidlo jako stojan na jízdní kolo.


A-LIGHT: Svítidlo jako stojan na jízdní kolo.
Svítidlo Concrete je vyráběno ve dvou velikostech a čtyřech variantách. Každé provedení je určeno pro jiný druh svícení. Provedení určené pro osvětlení prostranství kolem svítidla a štěrbinou, která vytváří světelný efekt v podobě vystupujícího pruhu světla, může alternativně sloužit jako stojan na jízdní kolo.
Ludvík Málek, ze dne: 19.04.2006

Svítidlo které může sloužit jako stojan na jízdní kolo, bariéra pro oddělení pěší zóny s osvětlením, či jednoduché, ale vandalizmu odolné svítidlo pro osvětlení architektury. Takto jednoduše lze shrnout základní vlastnosti betonového patníku s instalovaným osvětlení a jednoduchým názvem - Concrete, což v překladu znamená "beton".

Svítidlo Concrete je vyráběno ve dvou velikostech a čtyřech variantách. Každé provedení je určeno pro jiný druh svícení.

Provedení určené pro osvětlení prostranství kolem svítidla a štěrbinou, která vytváří světelný efekt v podobě vystupujícího pruhu světla, může alternativně sloužit jako stojan na jízdní kolo.

Menší provedení svítidla se štěrbinou a pro lokální svícení.

Provedení se štěrbinovou charakteristikou a svítidlem, které navíc může osvětlovat například fasádu budovy.

Menší varianta provedení pro osvětlení budov.

Svítidlo lze díky své robustní a takřka nezničitelné konstrukci použít jak pro aplikace v městském mobiliáři, tak například u rodinných domků, restaurací, prodejen a podobně.

Svítidla Concrete jsou vyráběna ve variantách široké škály světelných zdrojů jak pro výbojky, zářivky tak i žárovky.
Výbojkové provedení je díky dlouhé životnosti a nízké spotřebě elektrické energie vhodné například pro aplikace osvětlení větších ploch v městském mobiliáři.

Zářivkové provedení je pak vhodné pro dlouhodobě energeticky úsporné svícení na menších plochách například u rodinného domku, obchodu či restaurace.
Žárovkové provedení je pak ideální pro krátkodobější svícení například pokud je svítidlo ovládáno snímačem pohybu. Napájení: 230V/50Hz. Krytí: IP55

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
A-LIGHT s.r.o. - Vranovská 94, BRNO - ... - info@faktor-light.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.