Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: A-LIGHT: Má nákup osvětlovací techniky přes internet perspektivu? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.03.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

A-LIGHT: Má nákup osvětlovací techniky přes internet perspektivu?


A-LIGHT: Má nákup osvětlovací techniky přes internet perspektivu?
Osvětlení sice nepatří k nejzajímavějším oblastem elektronického obchodování ale jsme přesvědčeni, že existuje řada důvodů proč nakupovat prostřednictvím elektronického obchodu právě svítidla a světelné zdroje. Jedním z hlavních motivů může být velká úspora času ...
Ludvík Málek, ze dne: 13.03.2006

Od doby kdy vznikl specializovaný e-shop www.e-light.cz uplynulo již více než 5 let více zde. Z našeho pohledu se jedná o matadora oboru prodeje osvětlení elektronickou cestou v nejlepších letech s pravděpodobně nejbohatšími zkušenostmi elektronického prodeje osvětlení v ČR. Naším zájmem je udržet si jedinečnou pozici na trhu nejen po stránce sortimentu, ale i po stránce dalších jedinečných funkcí, které by neměly uniknout pozornosti lidem kteří se s osvětlením profesně setkávají jako jsou architekti, projektanti, specializovaní prodejci osvětlení, dodavatelé interiérů, elektromontážní firmy, provozovatelé obchodních jednotek, restaurací, hotelů a podobně.

Výhody nákupu v e-shopu www.e-light.cz
Osvětlení sice nepatří k nejzajímavějším oblastem elektronického obchodování ale jsme přesvědčeni, že existuje řada důvodů proč nakupovat prostřednictvím elektronického obchodu právě svítidla a světelné zdroje. Jedním z hlavních motivů může být velká úspora času spočívající v tom, že ne každý specializovaný prodejce osvětlení v kamenném obchodě má skladem dostatečný sortiment a i když zákazník shání mnohdy jen "hloupost" za pár korun v podobě speciální náhradní žárovky, může často projezdit či protelefonovat i násobně více než je cena samotného produktu jednak při objíždění prodejen a vytváření si přehledu nejvýhodnější ceny či kdo dokonce požadovaný produkt vede v nabídce a dále při objednání či následně při odběru zboží, jelikož většina prodejců má celou řadu položek na objednávku. My Našim zákazníkům nabízíme výběr z tepla domova či kanceláře s otevírací dobou non-stop (podíváme-li se na denní dobu zaslaných objednávek, pak zákazníci nejčastěji objednávají v době, kdy má většina prodejců zavřeno, ale lidé mají více osobního volna). Objednané zboží Vám dojde poštou nebo zásilkovou službou a nemusíte nikam jezdit, ztrácet čas na cestě, či se stresovat s problematickým parkováním.

Shrnuto:
Jednoznačně jsme názoru, že Vás cesta autem k prodejci stojí významně více, než naše sazba za dopravu, která v současnosti činí maximálně 110,- Kč vč. DPH a při nákupech nad 5.000,- Kč je doprava zdarma.

Pokud Vás tato zpráva až sem alespoň trochu zaujala a potvrdila se i s Vašimi zkušenostmi, myslím že ztrátou času nebude ani zbytek zprávy.

Eshop www.e-light.cz není běžný elektronický obchod nabízející nejširší nabídku svítidel a světelných zdrojů v ČR, ale je vybaven zcela unikátními funkcemi které jinde (a to nejen v ČR) nenajdete.

Mezi tyto funkce lze například zahrnout:
Vedle klasického členění (svítidla pro exeriér a interiér také možnost zobrazení nabídky začleněné dle specializovaných sekcí včetně odkazů na články zabývající se danou tématikou:

a další specializované oblasti.

Intuitivní ovládání:
Velkou pozornost věnujeme jednoduchosti a ergonomii ovládání e-shopu. V současnosti připravujeme další vylepšení spočívající rozdělení sekcí na low (Prima) a hi (Extra) class zboží, což návštěvníkům umožní rychle vyseparovat cenovou oblast, která zákazníka nezajímá.

Projekční podpora:
Mezi zcela unikátní funkce bezesporu patří možnost sestavování a ukládání cenových nabídek na uživatelských účtech. Možnost tisku obrazových manuálů k projekční dokumentaci. Výběry zboží lze ukládat na uživatelském účtu a řadit je podle individuálně značených pozic. Více zde.
Možnost tisku nebo ukládání příloh k dokumentaci v podobě katalogových listů ve formátu html, nebo pdf. - Ke každé položce lze generovat katalogový list, který obvykle obsahuje podrobný popis výrobku včetně technických předností a podmínek provozu, obrázek, rozměrový náčrtek a ukázku realizace výrobku, což napomáhá orientaci při výběru správného zboží.

Zákaznická a technická podpora:
Články a zpravodajství z oboru osvětlovací techniky navazují na jednotlivé oborové sekce e-shopu. Kdo si přeje být jako první informován o nových zprávách, může využít RSS kanálu. Sekce článků je zde.
Specializované sekce eshopu například kuchyně navazují na rubriky s články věnované dané tématice.
Ke zboží je přiřazeno příslušenství jako jsou náhradní světelné zdroje, napájecí transformátory, boxy pro vestavění a podobně pouze pro výrobek daného provedení a výkonu.

Komunikace:
Vedle standardních možností komunikace s pracovníky firmy pomocí běžného pevného, nebo mobilního telefonu, faxu, nebo e-mailu máte již dlouho možnost s námi komunikovat pomocí SKYPE - nejrozšířenějšího IP telefonu na světě zdarma. Více zde.

Zákaznická zpětná vazba:
Ankety s interaktivními reakcemi. Na naše pojetí interaktivních reakcí na výsledky hlasování jsme zatím v ČR nikde nenarazili. Hlasujte zábavněji zde.

Kniha přání. Je něco co Vám chybí, vadí, nebo máte nějaký námět? Pokud v e-shopu nenaleznete co hledáte, nebo jste s něčím nespokojeni, máte námět na vylepšení, který by pro Vás byl užitečný, vyplňte následující formulář a zprávu odešlete přímo řediteli. Pokusím se Vaši připomínku nebo námět co nejdříve vyřešit k Vaší spokojenosti. Neváhejte a napište nám tudy.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
A-LIGHT s.r.o. - Vranovská 94, BRNO - ... - info@faktor-light.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.