Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

ELFETEX: Moderní velkoobchodní hráč


Document Actions
ELFETEX: Moderní velkoobchodní hráč
Znáte velkoobchod Elfetex? Znáte jeho tradici a velikost? Seznamte se s jeho pobočkami v České republice a s šíří sortimentu na jeho skladech! Pokud jste odběratelé elektroinstalačního materiálu, neměl by tento dodavatel chybět ve vašem adresáři.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 20.02.2006
reklama

ELFETEX spol. s r.o.
byla založena v roce 1991. Od této doby ušla pořádný kus cesty. Díky dynamickému rozvoji dnes patří ELFETEX k největším hráčům na českém trhu s elektroinstalačním materiálem. Společnost má 12 prodejních míst, 140 spolupracovníků a roční obrat se blíží k 3/4 miliardy Kč.

V roce 2004 byl v Plzni otevřen moderní, centrální sklad o výměře 5.000m2 se správní budovou. Odtud jsou díky vyspělé logistice operativně zásobovány filiálky v Klatovech, Mariánských Lázních, Karlových Varech, Tušimicích, Litvínově, Mostě-Komořanech, Mostě-Velebudicích, Teplicích, Ústí nad Labem, Liberci a Brně.

Ve všech skladech je k dispozici velmi široký sortiment elektroinstalačního zboží. V současné době je na skladě více jak 25.000 položek a dalších více než milion je možné rychle objednat.
Od svého založení se ELFETEX orientuje na potřeby svých zákazníků, kterých v současné době obsluhuje více než 6 tisíc. Vedení společnosti se tento trend snaží neustále prohlubovat.

Právě svými službami nabízí ELFETEX zákazníkům velké konkurenční výhody.

Díky odborně zdatnému personálu poskytuje ELFETEX významnou pomoc zákazníkům při technicky složitých řešeních. Vysoká stabilita společnosti umožňuje poskytovat stálým obchodním partnerům zajímavé platební podmínky. Dobře nastavená logistika umožňuje šetřit náklady zákazníků tím, že nakoupené zboží je rychle a přesně dodáno na určené místo.

  • ELFETEX jako jedna z mála firem v oboru vydává plnohodnotný katalog elektromateriálu v tiskové i digitální verzi.
  • ELFETEX provozuje internetový obchod, kde je možno objednat zboží, ale také umožňuje elektromontážním firmám snadno a kvalitně vytvářet vlastní cenové nabídky.
  • ELFETEX zajišťuje pro své zákazníky bezplatný odběr ekologicky nebezpečného odpadu, jako jsou například zářivkové a výbojkové zdroje světla a baterie.
 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Elfetex spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Pokud se chceme svou argumentací stavět na uvádění rozdílu, musíme se podívat na oba póly. V tomto případě na § 47 vyhlášky 137/1998 Sb., jehož obsah je v nové vyhlášce 268/2009 Sb. nahrazen § 36. Jaký je tedy rozdíl mezi zmíněnými paragrafy?
Na výstavě Světlo v architektuře 2010 představila firma WILLIAMS originální řadu svítidel OCCHIO. Jedná se o zajímavě řešený modulární osvětlovací systém, který nabízí uživateli velké množství možných kombinací a způsobů pro kreativní řešení osvětlení ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933