Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: TIP: Elegantní stolní přívodka (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 3.03.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

TIP: Elegantní stolní přívodka


TIP: Elegantní stolní přívodka
Jak přivést na pracovní stůl zásuvku 230V, zásuvku RJ s počítačovou sítí ....? Tak, aby byl nábytek v interiéru stále elegantní? To bývá častým problémem investorů.
Miroslav Minařík, ze dne: 3.03.2006

V nedaleké minulosti se řešil v diskuzích problém, jakým způsobem přivést data a energii na pracovní stůl. Pokud se podíváme na produkty, které nabízejí výrobci doplňků k nábytku, pak zjistíme, že moc vynalézaví nejsou. Pokud pořídíte nábytek za stovky tisíc, pak vám mohou vadit obyčejné plastové výlisky, které jinak pěkný design naruší "technickou nutností".

Na svých cestách jsem si všiml elegantního řešení, které nenarušovalo vzhled a bylo technicky dostačující. Z našeho oboru víme, že se připojovacími krabicemi zabývají různé značky. Avšak připojovací krabicí pro montáž do dřevěného nábytku žádná z nich.

Především v zasedacích místnostech a jiných komerčních prostorech, kde je využití nepravidelné a navíc za použití různých prezentačních zařízení, je vyžadován rychlý dosah technického zabezpečení.

Pohledem na obrázky bude mnohým jasná funkce tohoto zařízení. Mohu dodat, že se nejednalo o sériový produkt, ale o zakázkovou výrobu. Zbývá tedy ještě uvést výrobce. Toho bohužel neznáme. A tak uvedu alespoň zadavatele a majitele uvedené zasedací místnosti. Je to kolínský KOPOS.

Toto zařízení dodává firma Schuss Praha, spol. s.r.o. www.schuss.cz

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.