Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

ELFETEX: Elektronickým obchodem rychleji


Document Actions
ELFETEX: Elektronickým obchodem rychleji
Renomovaný elektrotechnický velkoobchod s nabídkou elektronického obchodování B2B (business ti business). S pobočkami v celé České republice. Tyto skutečnosti zadávají dobrý důvod, proč si tuto adresu poznamenat ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.03.2006
reklama

Velkoobchod elektroinstalačním materiálem Elfetex vznikl v roce 1991. Od té doby urazil značný kus cesty a díky dynamickému rozvoji patří dnes na českém trhu k největším obchodním firmám v oblasti elektroinstalačního materiálu. Důležitou podmínkou tohoto růstu je důsledné využívání všech moderních forem prodeje.

Jednou z těchto forem je bezesporu
elektronický obchod.

Vzhledem k tomu, že je to nástroj s velkou budoucností, věnuje tato společnost této formě prodeje značnou pozornost a v současné době disponuje již třetí verzí. Její snahou je aby tento produkt byl co nejvíce přizpůsoben potřebám cílové skupiny zákazníků – montážním firmám  a maloobchodním prodejcům.

Elektronický obchod je jednoduše přístupný z webových stránek www.elfetex.cz po stisknutí tlačítka  E-shop v levém horním menu. Po otevření okna je možno v Menu v levé horní části stáhnout aktuální ceník ve formátu DBF, otevřít objednávkový formulář, nebo vyhledat konkrétní produkt. 

Vyhledávání požadovaných produktů je možno provádět dle čtyř základních kritérií a to dle interního kódu Elfetexu (čísla skladové karty), dle objednacího čísla výrobce (z katalogu výrobce), dle názvu výrobce a dle názvu výrobku. Vyhledávat ve všech polích lze samozřejmě také fulltextově – zadáním části kódu, nebo názvu  a přidáním hvězdičky.

Neregistrovaní uživatelé mohou vkládat v hlavní části okna položky do objednávky, editovat množství a po vyplnění kontaktních údajů lze objednávku odeslat ke zpracování. Pokud mají zájem je možno provést také registraci nového zákazníka.

Registrovaní uživatelé (zadání jména a hesla se nachází v horní liště) mají samozřejmě značně větší uživatelský komfort. Po přihlášení mohou archivovat odeslané objednávky, v případě potřeby měnit přístupové heslo a editovat své kontaktní údaje.

Registrovaným zákazníkům, kteří mají v naší společnosti přidělen nějaký rabat se také po přihlášení zobrazují ceny v objednávce odpovídající jejich aktuální hladině po odečtu této slevy (u neregistrovaných uživatelů je to samozřejmě vždy pouze základní prodejní cena).

K e-shopu Elfetex se dostanete tudy!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Elfetex spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933