Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Za pravidelné vydání Elektriky.cz položím i život! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.01.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Za pravidelné vydání Elektriky.cz položím i život!


Za pravidelné vydání Elektriky.cz položím i život!
Skutečnost, že to v redakci myslíme s informacemi vážně i o Vánocích dokazuje tento krátký článek v kuriozitách. Aneb jak se může zkomplikovat dovoz cenných dat ....
Alena Minaříková, ze dne: 10.01.2006

Margita Boháčová, kterou mnozí znají z veletrhů, vzala doručení dat ke zpracování článků tak vážně, že neváhala vyrazit i v kalamitě. Věřím, že i většina z vás čtenářů seděla v teple stejně jako já. Najednou zazvoní telefon ... "Vezu ti ta skripta ... tedy ještě jsem jaksi na cestě ... trošku jsem zapadla ..."

Na obrázku vidíte Gitu s nástrojem, který jsem jí přivezla alespoň k očištění skel, aby si příště všimla, že venku sněží. Ostrý vzorek ani rychlost 40km/hod. nepostačovalo k sjetí z ledového filmu. Naštěstí kolemjedoucí požárníci nebyli neteční a odpočatou, zmrzlou Astru zlanařili zpět na kluzký povrch silnice.

U horkého čaje se ptám: "... proč jsi vůbec v takové chumelenici vycházela ven?"

"No promiň! Mám nějakou odpovědnost!" zasekla do mě ostře odpověď. "Ještě by si někdo z čtenářů myslel, že se snad o svátcích jen koukáme na pohádky ..."

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.