Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Odborné semináře v roce 2006 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.12.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Odborné semináře v roce 2006


OEZ: Odborné semináře v roce 2006
Seznamte se s odbornými semináři OEZ pro rok 2006! Těmito termíny jsou předávány nové poznatky týkající se jištění v oblasti rozvodů nízkého napětí tisícům projektantů, energetiků, elektromontérů, revizních techniků a dalších odborníků ...
Bohumil Mikota, ze dne: 2.12.2005

Odborné semináře OEZ jsou již tradiční formou, kterou naše společnost sděluje informace o novinkách v sortimentu přístrojů uváděných na trh. Tímto způsobem předáváme nové poznatky týkající se jištění v oblasti rozvodů nízkého napětí tisícům projektantů, energetiků, elektromontérů, revizních techniků a dalších odborníků.

Nyní navazujeme na předešlé úspěšné ročníky seminářů. Naším cílem je umožnit účast na seminářích co největší skupině elektrotechnických odborníků. Semináře jsou proto bezplatné a jsou též zařazeny do projektu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT. Nový ročník seminářů bude probíhat od 25.1.2006 do 2.3.2006 postupně na jedenácti místech České republiky.

Jaká témata máme připravená pro blížící se semináře?
Samozřejmě vám představíme novinky v našem výrobním programu, a to především z oblasti řady kompaktních jističu Modeion. Nebudou chybět ani novinky z oblasti pojistkových vložek, na kterých budeme dokumentovat aplikaci směrnic EU směřujících k ochraně životního prostředí. V bloku věnovaném teorii jištění pohovoříme o možných způsobech řešení konkrétních částí elektrického rozvodu nn z hlediska jistících a spínacích přístrojů. Společně s tím uvedeme některá naše doporučení. V závěrečném bloku přednášek vám ukážeme změny v softwaru pro výpočet a kontrolu parametrů vedení „Sichr“, tentokrát ve verzi 6.1. V neposlední řadě vás seznámíme s novými softwarovými produkty určenými pro jednodušší konfiguraci jističů řady Modeion a rozváděčových skříní DistriBox.

Na seminářích vám bude k dispozici nová katalogová dokumentace, předváděná softwarová podpora a písemně zpracované podklady přednášek. Součástí seminářů bude poměrně rozsáhlá expozice produktů OEZ s.r.o.

Možnost výběru nejvhodnějšího termínu a místa konkrétního semináře je pro vás připravena na našich webových stránkách www.oez.cz, kde je možné se on-line zaregistrovat. Registrace je současně možná i ostatními komunikačními kanály.

Pevně věříme, že vás uvedená témata osloví a zaujmou tak, že tento zájem potvrdíte přihláškou na některý ze seminářů. Těšíme se při této příležitosti na osobní setkání.

Ing. Jan Krejčí
Vedoucí technické kanceláře

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.