Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Jak ulehčit práci při revizích spotřebičů? (3.) (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.11.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Jak ulehčit práci při revizích spotřebičů? (3.)


Jak ulehčit práci při revizích spotřebičů? (3.)
Seznamte se s ukázkami různých karet (revizní technik- dodavatel, výpis spotřebičů, karta elektrického spotřebiče, doklad o revizi elektrického spotřebiče ...)
Josef Kosatík, Petr Létal, ze dne: 23.11.2005

Pokračování předchozích dílů.

Výstupem z tohoto programu je tisk karet zařízení, kde před samotným tiskem pouze zvolíme patřičný formulář a zvolíme filtr, tj. jestli chceme tisknut všechny karty nebo jen dobré či vadné. Dalším výstupem je elektronický export pro zobrazení v programu R2051VW, který je součásti dodávaného CD. Práce s kartami „Tisk“ jsou jednoduché, neskrývají žádné složitosti.

Možnosti voleb formulářů


Klikni pro větší obrázek!

Před samotným tiskem či exportem je nutno volit revizního technika, který revize prováděl. Tento revizní technik se pak objeví na všech kartách provedených spotřebičů. Karta „Dodavatel“ obsahuje údaje o dodavatelské firmě, o revizním technikovi, a použitém přístroji.

Karta revizní technik - dodavatel


Klikni pro větší obrázek!

Pro názornost také předkládáme ukázku formuláře Výpis spotřebičů,


Klikni pro větší obrázek!

formulář Karta elektrického spotřebiče,


Klikni pro větší obrázek!

formulář Doklad o revizi elektrického spotřebiče


Klikni pro větší obrázek!

Závěr:
Sami teď můžete vyhodnotit, kdy je opravdu výhodnější zvolit na pomoc při revizích nářadí a spotřebičů. Je to zejména při pravidelných revizích těch samých zařízení. Pokud budete mít zájem o podrobnější informace ohledně přístroje REVEX2051 nebo jeho příslušenství, můžete se na nás obrátit a my Vám vše rádi vysvětlíme, popřípadě Vás proškolíme nebo i dodáme přístroj s příslušenstvím.

Konec.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.