Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

BVV: Jaký byl MSV 2005?


Document Actions
BVV: Jaký byl MSV 2005?
Poohlédněte se s námi za 48. ročníkem strojírenského veletrhu jehož částí je vždy silnoproudá elektrotechnika. Z kabelářských firem opět vévodil Lapp Group, který měl svou oranžovou expozici tradičně umístěnu na první galerii. V přízemí se objevila také nově vzniklá ...
Miroslav Minařík, ze dne: 7.11.2005

Letošní rok jsme byli netradičně v pavilonu "C". Zprvu nás trošku rozhodnutí šéfredaktora zaskočilo, však později se ukázalo jako velmi zajímavé, protože se mohli s naším portálem blíže seznámit také elektrotechnici z oblasti měření a automatizace. 

S námi na stánku byli přátelé, kteří chtěli vyzkoušet zájem návštěvníků strojírenského veletrhu o jejich produkty. S internetovou telefonií se ukázali odborníci společnosti IPEX, za kterou v následném INVEXu získali ocenění "Křišťálový disk". Olomoucký SOLID team vítal mnohé příznivce jejich publikací a také demonstroval nový přístroj Metry Blansko.

Časopis ELEKTRO: Josef Košťál a Jiří Kohutka

Výstavní atmosféra na stánku jako vždy vyplnila i tu poslední minutu pracovním nasazením. Proto také jsme byli na stánku zastižení velmi sporadicky. Naši stálou přítomnost zajišťovala především kolegyně Margita Boháčová.
Pavilon "Z" byl v tomto ročníku podstatně pestřejší. Zcela patrné bylo obsazení horních galerií. Potvrdila se slova vedoucího manažera projektu Jiřího Rouska, že o výstavní plochy strojírenského veletrhu je opravdu zájem.

Lapp Group

Z kabelářských firem opět vévodil Lapp Group, který měl svou oranžovou expozici tradičně umístěnu na první galerii. V přízemí se objevila také nově vzniklá společnost Allkabel, která se zabývá distribucí vodičů a kabelů. Thomas Langer ze společnosti Distrelec prezentoval zásilkovou službu nejen elektronických součástek. ELEKTRO v.d. Bečov uvítalo kromě zástupů moravských odběratelů, také temperamentní Martinu Vidličkovou z Mittal Steel Ostrava. Tradičně nechyběli manželé Hanákovi se svou společností iLH

Martina Vidličková

Při MSV se tradičně zaplnil sál kongresového centra elektrotechniky na akci L.P.Elektro. Tradičně celé setkání uváděl pracovník ČNI Vincent Csirik a nechyběl již tradiční normozpytec František Kosmák..

Naše redakce zde uvedla svou novinku "Elektrickou vidlici", která během následujících třiceti dnů zaznamenal přes 1500 downloadů! Největší technické vydavatelství BEN mělo své obrovské nabídky systematicky rozmístěny po areálu BVV.

I přes skutečnost, že elektroinstalačních dodavatelů z řad vystavovatelů za poslední léta ubylo, stále je Strojírenský veletrh ve spojení s dalšími akcemi v oboru největší elektrotechnickou událostí nejen v Brně, ale i na Moravě.

Projděte si některé záběry ve fotogalerii MSV 2005 zde!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933