Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ zlatý na veletrhu v Plovdivu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.10.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ zlatý na veletrhu v Plovdivu


OEZ zlatý na veletrhu v Plovdivu
Zlatou medaili získaly na prestižním Mezinárodním technickém veletrhu v bulharském Plovdivu pojistkové odpínače řady Varius české společnosti OEZ.
Bohumil Mikota, ze dne: 13.10.2005

Zlatou medaili získaly na prestižním Mezinárodním technickém veletrhu v bulharském Plovdivu pojistkové odpínače řady Varius české společnosti OEZ. Letohradského výrobce jistících přístrojů nízkého napětí na veletrhu, který se konal ve dnech 26.9.-1.10., zastupoval jeho tamní obchodní partner GTT Engineering Ltd.

„Bulharsko je zemí, kde české výrobky mají dobrý zvuk,“ říká ředitel zahraničního obchodu OEZ Pavel Schweiner a zdůrazňuje, že na náročném elektrotechnickém trhu se začínají prosazovat výrobky s vysokou přidanou hodnotou. „A myslím, že právě takové jsou pojistkové odpínače Varius, které byly plně vyvinuty v naší firmě.“ Řada Varius je současně důkazem úspěšného projektu podpořeného částečně dotací na výzkum a vývoj Ministerstva průmyslu a obchodu.
Schweiner doufá, že veletržní úspěch podpoří aktivity OEZ i v dalších balkánských státech. V Plovdivu vystavovalo na 3170 firem ze 43 zemí.

Vítězný produkt je již etablován na českém a slovenské trhu. „Pojistkové odpínače Varius jsme aplikovali ve Škodě Auto, ve skupině ČEZ, v Mostecké uhelné společnosti, v US Steel, ve Slovnaftu, v Kia Motors a dalších firmách,“ doplňuje obchodní ředitel OEZ s.r.o. Radim Adamec.

Více na www.oez.cz ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.