Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELEKTRAM: Hradecký ampér 2005 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.10.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELEKTRAM: Hradecký ampér 2005


ELEKTRAM: Hradecký ampér 2005
Pojďte si s námi krátce projít Hradecký ampér 2005 ve fotogalerii. V prostorách zimního stadionu, kde se v minulosti konaly veletrhy společnosti Omnis, zaměřené na stavebnictví a elektrotechniku, se nyní sešli dodavatelé hradeckého velkoobchodu Elektram. Na výstavní ploše jste mohli ...
Margita Boháčová, ze dne: 10.10.2005

V minulém roce jsme domácí výstavu velkoobchodu Elektram nestihli navštívit, avšak letos díky posunutému termínu brněnského Strojírenského veletrhu jsme tuto událost zvládli.

Nemohu si odpustit poznámku k letošnímu datu konání. Všichni víme, že prvního září bývá napjaté pro mnohé rodiče s dětmi školou povinnými. Samozřejmě tomu je tak i u mě. Proto také jsme museli zvládnout reportáž z této akce "letem, světem".

V prostorách zimního stadionu, kde se v minulosti konaly veletrhy společnosti Omnis, zaměřené na stavebnictví a elektrotechniku, se nyní sešli dodavatelé hradeckého velkoobchodu Elektram. Na výstavní ploše jste mohli potkat všechny významné dodavatele Elektramu jako například OBO Bettermann, Moeller OEZ, Kopos, Saltek, Dehn ale také Helukabel, DDA a Wago.

A tak po letním odpočinku jako první informace přinesl svou akcí Elektram a za ním následuje šňůra akcí jako jsou MSV Brno, ELOSYS Trenčín, INVEX Brno, ElektroFest Plzeň, Elektrotechnika Ostrava, ElektroFest Liberec. Návštěvníci byli pohoštěni sponzorským jídlem a pitím a k technickým a obchodním rozpravám se našlo hodně času i místa.

Velkoobchod Elektram má v současnosti již 16 prodejních míst!

Více fotografií naleznete zde ve fotogalerii!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELEKTRAM elektrotechnický velkoobchod s.r.o. - Bratří Štefanů 902, Hradec Králové - 049-5500014 - prodej@elektram.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.