Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

LAPP: Zákazník v centru pozornosti LAPP GROUP


Document Actions
Článek
LAPP GROUP, přední výrobce a distributor kabelů a kabelového příslušenství s celosvětovou působností, je přítomný již 12 let prostřednictvím firmy LAPP KABEL s.r.o. na trhu České a Slovenské republiky. Po celou dobu své přítomnosti dosahuje velmi dynamického růstu prodeje a počtu obsluhovaných zákazníků a stal se tak významným a spolehlivým dodavatelem českých a slovenských průmyslových výrobců a inženýrských firem.
Komerční sdělení, ze dne: 19.08.2005
reklama

APP: LAPP GROUP, přední výrobce a distributor kabelů a kabelového příslušenství s celosvětovou působností, je přítomný již 12 let prostřednictvím firmy LAPP KABEL s.r.o. na trhu České a Slovenské republiky. Po celou dobu své přítomnosti dosahuje velmi dynamického růstu prodeje a počtu obsluhovaných zákazníků a stal se tak významným a spolehlivým dodavatelem českých a slovenských průmyslových výrobců a inženýrských firem. Díky výjimečně velkému rozsahu a kvalitě poskytovaných služeb, které poskytují zákazníkům LAPP GROUP vysokou přidanou hodnotu, dnes tvoří portfolio aktivních odběratelů téměř tři tisícovky českých a slovenských firem.

Jedním ze základních pilířů kvalitních služeb LAPP GROUP je logistika. Velkokapacitní centrální sklady v Německu a síť lokálních skladů ve většině evropských zemích spolu s výkonným informačním systémem SAP umožňují velmi flexibilní dodávky i těm nejmenším zákazníkům. Již tradičně velmi krátké dodací termíny, vysoká spolehlivost dodávek, prakticky nulová chybovost, schopnost dodávat přesné délky nebo množství dle objednávek zákazníků a u dodávek v hodnotě nad 3 tis. Kč doprava až do místa určení kdekoli v ČR a SR zdarma jsou dnes rozšířeny o možnost dodávek formou konsignačního skladu a využívání etiket s čárovým kódem typu EAN13.

Dalším pilířem, mnohými zákazníky velmi ceněným, je kompetentní technická podpora. Silný tým zkušených produktových manažerů LAPP KABEL s.r.o. v Holešově, který má v zádech technickou podporu týmu odborníků v Německu a i v ostatních firmách LAPP GROUP, umí zákazníkům efektivně pomoci jak při optimalizaci struktury používaných výrobků, tak při výběru vhodných produktů. Například na základě testů zákazníkem dodaného vzorku oleje, který bude na kabely působit, doporučí odborníci LAPP GROUP nejvhodnější typ kabelů. Pokud k tomu namícháme mix technických školení zákazníků, seminářů pro odbornou veřejnost, poskytování technické dokumentace v českém jazyce a pravidelné vydávání a distribuce velmi rozsáhlého a zároveň přehledného českého katalogu výrobků LAPP GROUP, jehož nejaktuálnější verze pro roky 2005 a 2006 byla právě vydána (lze objednat na čísle 573 501 011 nebo na www.lappgroup.cz či www.lappgroup.sk), a tento obrázek o technické podpoře ještě doplníme o velmi úspěšnou edici Lexikonu kabelové techniky, pak je zřejmé, že zákazníci LAPP GROUP v České a Slovenské republice mají ten nejlepší servis, který mohou v daném oboru dostat.

Výše uvedené ještě podtrhuje velmi kvalitní a propracovaný systém komunikace se zákazníky. V barvách LAPP GROUP navštěvují pravidelně své zákazníky v jednotlivých regionech technicky i obchodně kompetentní zástupci, kteří ve spolupráci se zákaznickým centrem LAPP KABEL s.r.o. v Holešově pomáhají velmi rychle a kvalitně řešit jejich požadavky. Standardní poptávky a objednávky jsou vyřizovány prakticky obratem. Nestandardní požadavky pak ve spolupráci s dalšími specialisty LAPP GROUP tak rychle, jak je jen možné. Obvyklé způsoby komunikace prostřednictvím telefonu, faxu a e-mailu rozšiřuje v současné době LAPP GROUP v České a Slovenské republice o možnost B2B komunikace prostřednictvím webového rozhraní. Tyto formy přímé komunikace pak firma vhodně doplňuje prezentacemi svých výrobků a služeb na veletrzích jako jsou MSV v Brně, pražský AMPER, MSV v Nitře, či trenčínský ELOSYS a publikováním odborných článků v oborově zaměřených periodikách.

Výsledkem takto širokého spektra kvalitních služeb spolu s dalšími klíčovými hodnotami, které LAPP GROUP vyznává a mezi než patří rodinné hodnoty, soustavná inovace výrobků a orientace na výsledek a zejména v kombinaci s velmi širokou a variabilní nabídkou produktů s nejvyšším technickým a kvalitativním standardem, je velmi pevná pozice LAPP GROUP na světových trzích, její neustálý dynamický rozvoj a především spokojený zákazník ať už v Česku, na Slovensku, nebo kdekoliv jinde ve světě.
 

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933