Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Nový web WAGO CZ! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.08.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Nový web WAGO CZ!


Nový web WAGO CZ!
Neuvěřitelné! Po mnoha letech se objevuje lokalizace internetových stránek světového výrobce bezšroubových svorek! Že by snad pomohl až vstup do EU?
Igor Nováček, ze dne: 31.08.2005

Jak už to bývá u nadnárodních kolosů, tak regionální prezentace na www se často odbývají pouze v angličtině. Jednak se z části často webovým informacím nepřikládá takový význam a také ještě existuje druhý pohled, který říká, že takový malý trh (obratem v milionech) nepotřebuje mít vlastní jazykovou mutaci.

Ať už to bylo u Wago jakkoliv, nyní jsou stránky již lokalizované!

Podívejme se na ně zblízka!
Stránky jsou navrženy pro standardní rozlišení 800x600, což je příjemné pro případy, kdy i při vyšším rozlišení používáte více otevřených oken.

A tak konečně má české Wago české stránky. Je však pravdou, že je důležitější mít v prvé řadě dobrý produkt, dobré služby a až pak je na řadě prezentace.

A tak jediné co tedy "wagoušům" vytknout je letité prodlení této prezentace. Ovšem na druhou stranu tento handycap vyrovnávaly jiné aktivity, které mnozí čtenáři dobře znají! :-)))

Myslím, že se na tomto portále o Wago poměrně často píše a tak níže naleznete kontakty a odkazy na recenze katalogů a CD.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.