Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

FRAENKISCHE: Inovace je tradicí


Document Actions
FRAENKISCHE: Inovace je tradicí
Firma FRAENKISCHE vyvíjí a vyrábí technicky dokonalé potrubní systémy. Předpokladem jsou dlouholeté zkušenosti v konstrukci a stavbě výrobních zařízení, které jsou důležitou výhodou při jejich prodeji jiným uživatelům.
Pavel Heřmanský, ze dne: 25.08.2005

Firma FRAENKISCHE vyvíjí a vyrábí technicky dokonalé potrubní systémy. Předpokladem jsou dlouholeté zkušenosti v konstrukci a stavbě výrobních zařízení, které jsou důležitou výhodou při jejich prodeji jiným uživatelům.
Na sedmi pracovištích v Německu, v jiných Evropských zemích a ve Spojených státech pracuje více než 1 300 vysoce motivovaných pracovníků na řešeních v oblasti elektroinstalačních systémů, drenážních systémů, potrubních systémů pro domovní výstavbu a pro strojírenské výrobky.

 

Oblasti použití jsou mnohostranné. Elektroinstalační systémy pro stavebnictví a strojírenství, komplexní odvodňovací systémy pro různé oblasti stavebnictví, topné systémy a systémy zásobení pitnou vodou pro domovní výstavbu stejně jako ochrana kabelů a rozvod kapalných medií v automobilním průmyslu jsou příklady špičkových systémových řešení.
FRAENKISCHE perfektně spojuje téměř stoletou tradici s know – how a s ctižádostí dosáhnout inteligentní inovace pro budoucnost. Proto je ideálním partnerem pro komplexní a technicky náročné úkoly.

Proč chceme být lepší?
FRÄNKISCHE v Königsbergu – to je moderní, aktivní firma s téměř stoletou historií. Dlouholeté zkušenosti ve vývoji i výrobě nás činí jedním z vedoucích výrobců kvalitních elektroinstalačních trubek. Neúnavná snaha o vyšší kvalitu, trvalá, dlouhodobě nezávislá firemní politika a partnersky přátelské vztahy k zákazníkům jsou naše cíle.

Vynalézavost společně s obezřetnými investicemi nejen do výroby, ale především do organizace, řízení, logistiky a vývoje nám zajišťují konkurenceschopnost i v rámci sjednocené Evropy.
V oboru elektroinstalace je bezpečnost nejvyšším příkazem a ta musí být vždy zajištěna trvale. Naše kovové a plastové trubky pro ukládání elektrického vedení jsou podrobeny tvrdým testům v různých oblastech použití. Dodržení norem a předpisů je pro nás tím minimálním standardem. Speciální elektroinstalační trubky od Fränkische odolávají extrémním teplotám a počasí, UV záření nebo kyselinám a louhům.

Proč neprotahovat ze všech nejrychleji?
Zatahování kabelů do trubek z PVC – zejména u delších tras, ztroskotalo často u třecího odporu různých materiálů.
Nové FFKu-EM-F- trubky spojují nyní vlastnosti rozdílných plastů v jednom produktu a pomáhají aby rychlost zatahování do trubky byla co nejvyšší.
Těmito vlastnostmi, minimem tření – bez využití kluzných prostředků, které po čase můžou vytěkat, se můžou pochlubit trubky FFKu-EM-F od společnost FRAENKISCHE .

Tato významná novinka v oblasti elektrických potrubních systémů právem řadí výrobce na vedoucí pozici inovace trhu elektroinstalačních trubek.
Výrobce nabízí hned několik výhod a předností při použití trubky FFKu-EM-F a to v první řadě velkou úsporu nákladů díky zkrácení doby instalace. Neméně důležité je i bezproblémové tažení delšími úseky a vysoká rázová pevnost i za chladu.
FFKu-EM-F je ohebná „vysokorychlostní trubka“ z PVC-U s vysoce jemnou vnitřní vrstvou. Speciální struktura „vysokorychlostní trubky“ FFKu-EM-F redukuje kluzné tření na minimum.

Nová FFKu-EM-F má univerzální použití a splňuje všechny požadavky norem. Nabídne všechny svoje výhody nejenom při instalaci do betonu, ale i pro ostatní instalace na i pod omítku, do duté příčky a také pro strojní zařízení.

Výhody instalace mluví sami za sebe:

  • Enormní redukce vynaloženého času a práce při protahování kabelů a vodičů.
  • Bezproblémové tažení delšími úseky.
  • Velká úspora nákladů díky zkrácení doby instalace.
  • Není potřeba používat dodatečné kluzné prostředky.
  • Vnitřní integrovaná kluzná vrstva působí nezávisle na klimatických podmínkách.
  • Žádné nánosy a usazeniny kluzných prostředků v trubkách a na kabelech.
  • Díky svojí vysoké rázové pevnosti je FFKu-EM-F použitelná také při nízkých teplotách.


Hlavní katalog Elektroinstalačních trubek

Pracujete-li v oboru, máte možnost si zažádat o katalog níže uvedenou objednávkou!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FRAENKISCHE CZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933