Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KNIHA: Stavíme tepelné čerpadlo (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.08.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KNIHA: Stavíme tepelné čerpadlo


KNIHA: Stavíme tepelné čerpadlo
S podtitulkem "návratnost i za jeden rok"! Tepelná čerpadla jsou stále často předmětem mnoha diskuzí. Kniha přináší mnoho informací, které je dobré znát, pokud chcete opravdu o konstrukci tepelných čerpadel vědět.
Vilém Gracias, ze dne: 12.08.2005

Tepelná čerpadla jsou stále často předmětem mnoha diskuzí. Po mnohých komerčních nabídkách dodávek TČ lidé často pojmou v tato zařízení nedůvěru. Resp. nedůvěru v účinnost a následnou návratnost. Pořízení tepelného čerpadla není zrovna jednoduchou záležitostí ať již z pohledu technického nebo finančního. Proto se zpravidla odhodláme k samotnému pořízení až po patřičných zkušenostech, vědomostech, referencích a třeba i výpočtech.

Kniha Ing. Antonína Žeravíka je souborem jeho poznámek, které nasbíral po dobu vlastního studia problematiky tepelných čerpadel a při stavbě svého vlastního zařízení. Autor sám poznamenává, že kolem tepelných čerpadel se vytváří mnoho různých mýtů, které se různí dle dalších zájmů prezentujících.

Proto lze tuto publikaci chápat jako sdělení vlastních zkušeností (faktů), které autor získal při samotné činnosti stavby. Neočekávejme však jakýsi návod stylu step-by-step. Kniha přináší mnoho informací, které je dobré znát, pokud chcete opravdu o konstrukci tepelných čerpadel vědět.

Kniha je opět na trhu, nové vydání, dotisk květen 2008.

Stavíme tepelné čerpadlo
rozsah 302 stran A5
autor Žeravík Antonín
vazba vázaná V8
vydání 1.
vydáno 9.5.2003
ISBN 80-239-0275-X
EAN 9788023902754
obj. číslo 150652 - NENÍ

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.