Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MICOS: Energetické sloupky Universal Colonnade (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.07.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MICOS: Energetické sloupky Universal Colonnade


MICOS: Energetické sloupky Universal Colonnade
"Universal Colonnade" Micosu jsou universální sloupky, které umožňují uživateli nejen připojení spotřebičů 230V, ale skýtá také možnost připojení vody! Lze jej také dobře použít jako osvětlení nebo ozvučení částí exteriérů. Seznamte se s katalogem!
Igor Nováček, ze dne: 27.07.2005

V diskuzích se objevil dotaz na existenci zařízení, které mělo být umístěno v zahradním prostředí. Mělo obsahovat zásuvky 230V pro možnost připojení různých spotřebičů.

I když se zprvu zdá, že se jedná o konstrukčně jednoduché zařízení, existuje na světě pouze několik renomovaných výrobců. Nám nejblíže je prostějovský MICOS, který se v nedávné minulosti proslavil datovými šedými sloupky pro Telecom.

"Universal Colonnade" Micosu jsou universální sloupky, které umožňují uživateli nejen připojení spotřebičů 230V, ale skýtá také možnost připojení vody! Lze jej také dobře použít jako osvětlení nebo ozvučení částí exteriérů.

Výrobce dokonce uvádí i možnost osazení mincovním automatem pro případ potřeby zpoplatnění odběru elektrické energie. U těchto sloupků se logicky předpokládá odolnost proti povětrnostním vlivům, bezpečnost obsluhy a možnost různých variant osazení přístroji dle požadavků investora (např. pohybová nebo soumraková čidla).

Tyto sloupky nacházejí uplatnění nejen v zahradách, ale také v kempech, sportovních areálech, parkovištích, místech pro dobíjení akumulátorů ...

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.