Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Pátý atomový turnaj 2005 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.07.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Pátý atomový turnaj 2005


SCHRACK: Pátý atomový turnaj 2005
Ani letos příznivci Atomového turnaje nepřišli zkrátka! Letos navíc přibyla ještě dopolední odborná vložka aktuálních Infodnů Schrack.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.07.2005

V ranních hodinách ve Výčapech nedaleko Třebíče se pořádaly Infodny Schrack 2005, které řídili spolu dva brněnští specialisté skoroprávník Petr Jahoda a expert datař Vítězslav Bednář.

Vzhledem k tomu, že tato obchodně-sportovně-technická událost pořádá již několik roků, můžeme si dovolit stručnou analýzu. Skutečnost, že Schrack jde se svou propagací podobně jako třeba Wago také druhou, alternativní cestou outdoorových akcí, již víme. Zpočátku byly fotbalové týmy tvořeny přímo z členů účastněných firem. Ovšem ukázalo se, že sportovní výkony ani konečné výsledky nebyly tak oslnivé, jak by náhodný kolemjdoucí očekával.

Protože Schrack je obchodní firma světového formátu není zase tak velkým překvapením, že se v ní probudila i manažerská část a pravidelným pozorným účastníkům neunikla drobná výměna týmu. Do dresů Schrack byli "vsazeni" cizí hráči. Byli to elektrotechnici brněnského KOMPu spolu v čele s kapelníkem "Nešvilského krúžku" Jiřím Kubovským.

Možná se někdo zeptá: "kde byl zbytek Schracku"?
Správná úvaha. Pod záminkou totální zaneprázdněnosti obchodníci strategicky vyklidili pole a přenechali je lepším. Tuto skutečnost neprozřetelně prozradil jeden člen managementu slovy: "na vše máme odborníky"...

Můžeme si to přebrat po každý svém. Fakt je ten, že Schrack letos skončil nejlépe ze všech ročníků, překvapivě čtvrtý. Na rozdíl od týmu ELJOB Caha, který neobhájil loňské prvenství a skončil na potupném, druhém místě!

Výsledková listina AT Schrack 2005
1. Správa elektro JE Dukovany
2. ELJOB Caha
3. VEOS
4. Schrack&KOMP
5. I&C Energo - Dukovany
6. I&C Energo - Třebíč
7. Racom
8. Investice JE Dukovany

Nejlepší střelec byl vyhlášen Jiří Švihálek.

Všechny podpůrné prostředky určené ke snižování sportovního výkonu byly jako obvykle pečlivě připraveny v blízkosti sportovních ploch a pravidelně doplňovány. Bohužel tento trik byl výkonnými fotbalisty prohlédnut a do pasti přežranosti nikdo nevpadl.

A závěr?
Diváků bylo již tolik, že jsme sami uvažovali na zakoupení reklamní plochy na této sportovní události!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o. - Dolnoměcholupská 2, Praha 10 – Hostivař - 281 008 231 - info@schrack.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.