Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Stožáry v termoplastu! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.04.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Stožáry v termoplastu!


Stožáry v termoplastu!
Nové řešení ochrany stožárů veřejného osvětlení proti korozivním vlivům okolí provedením. Dobrá investice je zárukou dobrých časů.
Komerční sdělení, ze dne: 15.04.2005

Trápí Vás problémy s korozí stožárů ve zapříčiněné vlivem:

Nabízíme revoluční řešení

STOŽÁRY VO OPATŘENÉ TERMOPLASTICKÝM PRÁŠKOVÝM POVLAKEM
(nejedná se o klasický nátěr ani o plastovou folii či oddělitelnou vrstvu) tj. povlakem odolným proti oprýskání, který poskytuje výbornou ochranu proti korozi a UV záření bez základového nátěru.

Jedná se o povrchovou úpravu kovových stožárů VO nanesením termoplastického práškového povlaku tl. 0,35-0,40mm, který se vlivem vysoké teploty spojí. Vzniklé spojení má velmi vysokou adhezi, tj. dokonalé spojení s podkladem s proniknutím do struktury materiálu.
V porovnání s klasickou povrchovou úpravou stožárů nátěry nebo Komaxitem - práškovou barvou, nedochází k oprýskávání, degeneraci povrchu vlivem UV a povětrnostních vlivů, takže nátěr není třeba průběžně obnovovat.

Výhody termoplastického ošetření stožárů VO - povlaku:

Nabízené základní varianty provedení povrchové úpravy:

Lze provést:
1. ocelový stožár (tzv. černá trubka) bez povrchové úpravy + termoplast vně i uvnitř - stožáry VO sadové , tj. do celkové délky 8 m
2. ocelový stožár (tzv. černá trubka) pozinkovaný + termoplast vně - stožáry VO sadové , tj. do celkové délky 8m
3. ocelový stožár (tzv. černá trubka) pozinkovaný + termoplast vně (tzv. antikorozní manžeta) do výšky až 2,5 m + termoplast vně i uvnitř - stožáry VO silniční , tj. od celkové délky 8m do 16m, individuálně po upřesnění

Cenová kalkulace:
standardní provedení lze kalkulovat dle ceníku. Atypické provedeme individuálně.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.