Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Fraenkische: Změna byla nutná! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.03.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Fraenkische: Změna byla nutná!


Fraenkische: Změna byla nutná!
Rozhovor se zástupcem nové dceřinné společnosti renomované značky Fraenkische, která se proslavila v Evropě již v roce 1959 svou první ohebnou elektroinstalační trubkou.... Využijte nabídky volné vstupenky na AMPER!
Margita Boháčová, Pavel Heřmanský, ze dne: 31.03.2005

Firma FRAENKISCHE vyvíjí a vyrábí technicky vyspělé potrubní systémy. Dlouholeté zkušenosti v konstrukci a stavbě výrobních zařízení, dávají totiž tomuto výrobci nejlepší předpoklady. Tato značka je na našem trhu již roky nabízena a nyní aktivně vstupuje na český trh osobně. Zeptali jsme se na některé zásadní otázky přímo Pavla Heřmanského:

.... vnitřní, střední, plus plášť. Touto trubkou lze zatahovat vedení opravdu velmi rychle (motiv výše uvedeného vlaku). V tuto chvíli tuto trubku nikdo nemůže nabídnout pro velmi složitou technologii výroby. Trubka obsahuje dva druhy plastů, které se běžným způsobem spojit nedají. Více prozradíme na AMPERu.....

Na sedmi pracovištích v Německu, v jiných Evropských zemích a ve Spojených státech pracuje více než 1 300 vysoce motivovaných pracovníků na řešeních v oblasti drenážních systémů, elektroinstalačních systémů, potrubních systémů pro domovní výstavbu a pro strojírenské výrobky.
Oblasti použití jsou mnohostranné. Komplexní odvodňovací systémy pro různé oblasti stavebnictví, elektroinstalační systémy pro pro stavebnictví a strojírenství, topné systémy a systémy zásobení pitnou vodou pro domovní výstavbu stejně jako ochrana kabelů a rozvod kapalných medií v automobilním průmyslu jsou příklady špičkových systémových řešení.
FRAENKISCHE perfektně spojuje téměř stoletou tradici s know–how a s ctižádostí dosáhnout inteligentní inovace pro budoucnost. Proto je ideálním partnerem pro komplexní a technicky náročné úkoly.

Pokud chcete získat volný vstup* na AMPER 2005, pošlete níže uvedeným formulářem (v poznámce) firmu, která přišla v Evropě v roce 1959 s první ohebnou trubkou!

*) Prvních padesát správných odpovědí obdrží volnou vstupenku!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FRAENKISCHE CZ s.r.o. - Na Dolech 6, Jihlava - 325655031 - pavel.hermansky@fraenkische-elektro-cz.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.